havadurum

Anadolu Markaları toplantısı Çanakkale’de yapılıyor

Abdülkadir Konukoğlu bir Anadolu markası hikayesi anlatacak.

627
Türkiye Finans Katılım Bankası desteğiyle Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nın tanıtım toplantısı Çanakkale’de yapılıyor. Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nın tanıtım toplantılarının ikincisi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğiyle 10 Haziran tarihinde ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak.
 
 
İstanbul dışındaki illerde marka bilinci yerleştirmek amacıyla düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması, marka olma yolunda ilerleyenlerin başarı öykülerini bir araya getirip ödüllendirerek, sektörlere ilham vermeye devam ediyor. Tanıtım toplantılarının ilk 21 Mayıs’ta Denizli’de yapılmıştı. Çanakkale’de düzenlenen ikinci tanıtım toplantısının ana konuşmacısı Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu olacak. Konukoğlu, “Bir Anadolu Markası Hikayesi ” konu başlıklı konuşmasında marka deneyimlerini Çanakkaleli girişimcilerle paylaşacak. Toplantının açılış konuşmalarını ise ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Derya Gürerk ve Capital, Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş yapacak. Anadolu Markaları toplantısının 10 Haziran’da saat 15.00’de ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde başlayacağını belirten ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, “Toplantıya markalaşma ihtiyacı hisseden ve bu konuda adımlar atan tüm girişimcileri bekliyoruz” diye konuştu.
 
Anadolu Markaları nedir?
Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda, İstanbul dışındaki illerde marka olma oyunda ilerleyen ve markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumlar ödüllendirilecek. Yarışmada kurumsal ve ticari firmalar, “Büyük Şirketler” ve “Küçük İşletmeler” olarak iki grupta değerlendirilecek. “Büyük Şirketler” ve “Küçük İşletmeler” grupları içerisinde sektörlere göre ayrışan farklı kategorilerde, markalaşma konusunda en başarılı performansı sergileyen ilk 3 şirket ödüllendirilecek. Markaların başarı hikayeleriyle başvurularını yapacağı Anadolu Markaları Yarışması’na son başvuru tarihi 7 Kasım 2013. Yarışmaya başvurular www.anadolumarkalari.com adresinden yapılabilecek.
Paylaş