havadurum

7’den 70’e dansçılar, ayakta alkışlandı

ÇAFAD tarafından hazırlanılan “16`ıncı Damla Bu Toprağın Çocukları” isimli dans tiyatrosu ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde sergilendi.

443
 
 
ÇAFAD`ın yıl boyunca hazırlandığı “16. Damla Bu Toprağın Çocukları” isimli dans tiyatrosu önceki gün 7’den 70’e dansçılarıyla sahnedeydi. Çanakkale Belediyesi desteği ile ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde izleyici ile buluşan Çafad dansçıları, çeşitli yörelerden hazırladıkları dans gösterileri ile izleyenlere etkileyici bir gösteri sundu. Gösteriye Çanakkale Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın eşi Hale Gökhan da katıldı. Çanakkale Savaşları’nın 100`üncü yıldönümü kapsamında hazırlanan gösteride Çanakkale Savaşları’nın hüznü, dansın etkileyici dile ile anlatıldı.
Her yaştan dansçının yer aldığı “Bu Toprağın Çocukları”nda özellikle minik dansçılar başarılı performansları ile büyük alkış aldı. İki saat boyunca aralıksız devam eden gösteride dansçılar olağan üstü performans sergiledi ve gösterinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Gösteri sonunda Çafad Başkanı Selim Yazan’a çiçek takdim eden Şimşek, gösterinin kendisini çok duygulandırdığını ifade etti ve tüm dansçıları çok başarılı bulduğunu belirtti. İzleyenlere güzel bir gösteri sunmanın mutluluğunu yaşayan Yazan, desteklerinden dolayı Çanakkale Belediyesi’ne teşekkür etti. (Haber Merkezi)
 
Paylaş