havadurum

30 Ağustos 2023 Ziraat Bankası açık mı?

30 Ağustos 2023 ziraat bankası açık mı? sorusu son zamanlarda en çok aranan konular arasında yer aldı. Zafer Bayramı dolayısıyla kamu kurumları ve bazı özel şirketlerin resmi izinli olmasından dolayı Ziraat Bankası'nın açık olup olmadığı merak konusu. Detaylar haberimizde...

1210

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu anlamlı gün, her yıl coşkuyla kutlanırken, vatandaşlar da tatil planları yapmaktadır. Peki, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Ziraat Bankası açık mı? Ziraat Bankası çalışma saatleri ve öğle arası ne zaman? İşte detaylar…

30 Ağustos 2023 Resmi Tatil Mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi tatillerinden biridir. Bu sebeple, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, valilikler, kaymakamlıklar, muhtarlıklar, noterler gibi yerler 30 Ağustos’ta kapalı olacaktır. Ayrıca, okullar, üniversiteler ve özel sektörde çalışanlar da bu tarihte izinli sayılacaktır.

30 Ağustos 2023 Ziraat Bankası Açık Mı?

Ziraat Bankası, Türkiye’nin en köklü ve en yaygın bankalarından biridir. Ziraat Bankası’nın şubeleri, hafta içi her gün sabah 09.00’da açılıp akşam 17.00’de kapanmaktadır. Öğle arası ise 12.30 ile 13.30 saatleri arasında verilmektedir.

Ancak, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğu için Ziraat Bankası’nın şubeleri de bu tarihte kapalı olacaktır. Dolayısıyla, vatandaşlar bu günde banka işlemlerini yapamayacaklardır.

Ziraat Bankası Şubeye Gitmeden İşlem Yapabilirsiniz

Ziraat Bankası’nın şubeleri kapalı olsa da bankanın sunduğu dijital kanallar sayesinde birçok işlemi şubeye gitmeden yapabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın internet şubesi veya mobil uygulamasını kullanarak aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

Hesap bakiyesi sorgulama
Para transferi
Fatura ödeme
Kredi kartı borcu ödeme
Kredi başvurusu
Altın hesabı açma
Döviz alım-satım
Yatırım işlemleri
Bireysel emeklilik işlemleri
Ayrıca, Ziraat Bankası’nın ATM’lerini de kullanarak nakit çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri

Ziraat Bankası’nın müşteri hizmetleri numarası olan 444 00 00’yi arayarak da banka ile ilgili soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri, haftanın her günü ve saati hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası çalışma saatleri 2023 hakkında daha fazla bilgi için Ziraat Bankası resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Paylaş