havadurum

4 Temmuz 2024 Günü Burç Yorumları

İşte 4 Temmuz 2024 Perşembe günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

598

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün içinde bulunduğunuz ortamlarda özellikle göze çarpacaksınız. Pozitif etkilerden faydalanabilirsiniz. Maddi açıdan ise harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Önümüzdeki günlerin size ne getireceğini bilemezsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geçtiğimiz aylarda bir şans verdiğiniz sağlıklı yaşama çabalarınızı tekrar ele almak için harika bir gün. Sizin gibi kararlı insanlar, elde etmek istedikleri sonuçlara daha çabuk ulaşır. Kendinize güvenin.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Erteleye erteleye sorunları bir çığ haline getirdiniz. Bir an önce kararsızlığınızın üstesinden gelmeyi öğrenmelisiniz. Sizden başka kimse hayatınızı kaosa çevirmiyor. Bunun sorumluluğunu alabilirseniz, işler yoluna girecek.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Duygularınızın yoğunluğu size ağır geliyor. Boğuluyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün elinize geçecek para ile duygusal zorluklarınızın yükü bir nebze olsun hafifleyecek. Aşk hayatınız önümüzdeki dönemde sizin istediğiniz yöne evrilecek. Endişelenmeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş yerinde joker eleman gibi olmanız zaman zaman sizi yoruyor ancak şunu da unutmayın bu durum ancak sizin değerinizi yükseltir. Tabii ki gizli baskılara maruz kalıyorsunuz. Siz bu türden ufak ayak oyunlarını bozacak kadar güçlüsünüz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Nihayet kendinizi ve değerinizi daha iyi gösterebileceğiniz döneme girdiniz. Bundan sonrası hem maddi hem de manevi olarak sizin lehinize işleyecek. Elbette daha fazla çalışacaksınız ancak en azından artık verdiğiniz emeklerin karşılığını da görebileceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugünlerde ayak ve bacak sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Sakarlığınız üzerinizde. Bazı ufak tefek aksaklıklar yaşayabileceğiniz bugünün son saatleri ise sizin için daha keyifli geçecek.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kariyerinizde olmak istediğiniz yere gelmek üzeresiniz. Arkanızdan konuşanları, kelimenin tam anlamıyla arkanızda bırakabilirseniz kendinizi daha da huzurlu hissedeceksiniz. İhmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı ele almanın tam zamanı.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugüne gergin enerjiler altında başlayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda sert konuşmalar ve restleşmeler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanacaksınız. Sonuna kadar haklı da olsanız öfkenizi kontrol etmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Temmuz ayı size maddi açıdan yeni olanaklar sunuyor. Bunları değerlendirirken ileride kendinize ayak bağı olabilecekleri iyi ayırt etmelisiniz. Yanlış bir adımınız size pahalıya mal olabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün iştahınız çok açık ama sıvı tüketimini ihmal ediyorsunuz. Hava sıcaklığının giderek arttığı Temmuz ayında bu yaptığınız çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Aşk hayatınızda da bir an önce yüz yüze hayır diyebilmeyi öğrenmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Her işi kendi başınıza halletmeye çalışmayın. Gerektiğinde yardım almayı bilmek hem yükünüzü hafifletecek hem de işlerinizin daha çabuk bitmesini sağlayacak. Bu yoğun dönem bittiğinde kısa da olsa iyi bir tatil yapmayı ihmal etmeyin.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş