havadurum

2 Temmuz 2024 Salı Günü Burç Yorumları

İşte 2 Temmuz 2024 Salı günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1182

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz çalışkanlık ve sabır sizde var. Günlerinizi iyi organize edebilirseniz, kendiniz için de vakit ayırabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmekte fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Alışveriş tutkunuzu frenlemenizin zamanının geldiğini aslında siz de çok iyi biliyorsunuz. Gerçekten ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayı bırakmalısınız, yoksa eksi bakiye durumundan kurtulamayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Tabii ki en bilinen özelliğiniz sabırlı olmanız değil ama hayat sizi beklemeye aldığında yapacak bir şey de kalmıyor doğal olarak. Dikkatinizi farklı ilgi alanlarına çekebilirseniz en azından zihninize biraz nefes alma şansı tanımış olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Hani bazen dikkatlice dinliyormuş gibi yapıyorsunuz ama söylenenler bir kulağınızdan girip, diğerinden çıkıyor ya; bugünlerde biraz dikkatli olsanız iyi olur, yoksa çok önemli bir uyarıyı da gözden kaçırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Olaylar sizin istediğiniz yönde ilerlediğinde etrafınızdakileri yutabilecek bir kara deliğe dönüşmeniz sizi bazen birlikte yaşanması zor biri haline getiriyor. Neyse ki kolay kolay karşı konulamayacak cazibeye, içten ve dolaysız bir kişiliğe sahipsiniz. Arada sevdiklerinizin kıymetini bildiğinizi onlara da gösterseniz iyi olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hem çalışkan hem de yaptığı işi titizlikle yerine getiren bir insan olmanız sizi diğerlerinin arasında fark edilir kılıyor. Tabii ki bunun bedelini kendi sağlığınızı riske atarak ödemeniz gerekmiyor. Vücudunuza gerekli özeni göstermelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün yaratıcı yönünüzü kısıtlayıcı bazı enerjiler karşınıza çıkabilir. Bunun da üstesinden geleceksiniz. Güzelliğe, estetiğe olan ilginiz size yeni kapılar açacaktır. Bakış açınızı değiştirmeye çalışmanız faydalı olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Sorumluluk duygunuzun sizi başkalarının çözmesi gereken problemlere dahil etmesine izin veriyorsunuz. Bazı sorunların geleneksel yollar takip edilerek çözülemeyeceğini kabul ederseniz size daha az zihinsel yük getirecektir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Akademik iştahınız sayesinde geldiğiniz nokta pek çok insanın size gıpta ile bakmasına neden oluyor. Bunca işinizin gücünüzün arasında bir de yoğun konsantrasyon gerektiren konulara dalabiliyorsunuz. Kendinizi yeteri kadar övdüğünüzden emin olun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Eski alışkanlıklarınızı sürdürmeye daha ne kadar devam edeceksiniz? Geçmişten alacağınızı alıp, ilerlemenin zamanı geldi de geçiyor bile. Zaten siz ne kadar direnizseniz direnin, hayat sizi önüne katıp götürmek üzere.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Potansiyelini gerçekleştirememiş her insan bunun sancısını er ya da geç çeker. Bir an önce alıştığınız konfor alanından çıkıp; kendinizi zorlayacağınız bir konu bulmalısınız. Siz ne yapmanız gerektiğini herkesten daha iyi biliyorsunuz zaten. Kendinizi dinlemeniz yeterli.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Ev değişiklikleri, tadilatlar, taşınmalar ile uğraşacağınız bir dönem. Hele de sizin gibi titiz ve kontrol seven insanlar için bazen işler dayanılmaz bir hâl alıyordur muhakkak. Biraz çevrenize uyum sağlayarak biraz da emek ile üstesinden geleceksiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş