havadurum

1 Temmuz 2024 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Temmuz ayı geldi çattı. Bu ay hem hava hem de sizin gündeminiz sıcak geçecek. İşte 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü için burç yorumları!

1476

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Temmuz'un bu ilk gününde iş yoğunluğunuz da artacak gibi görünüyor. Kendinizi yarıştaymış gibi hissedebilirsiniz. Bir müddet daha sürecek olan bu yoğun tempoyu kendinizi tüketmeyecek şekilde düzenlemeniz sağlığınız için iyi olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bazen çevrenizdekileri ani parlayan öfkeniz ile yakıp kavuruyor, sonra da gönül alma turlarına çıkıyorsunuz. Öfkenizi doğru yönetmeyi öğrenemezseniz bundan en büyük zararı yine siz göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Şans sizden yana olmasa bile şartları kendinize uydurma çabanız nihayet bu ay itibariyle sonuç verecek. Burada en dikkat edilmesi gereken konu etrafı kırıp dökmeden, daha yumuşak ifadeler kullanarak iletişim kurmak olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Temmuz ayı sizin için pek çok güzel gelişme hazırlıyor. Yine de dikkat eksikliği yaşayacağınız anlar olabilir. Özellikle evrak işlerinize biraz daha özen göstermelisiniz. Diyet ya da spora başlamak gibi bir düşünceniz varsa bugünden daha iyi bir başlangıç bulamazsınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sosyal yaşamınızdaki canlanmanın üzerinizdeki olumlu etkisi artık dışarıdan bile fark edilecek hale geldi. Nihayet kendinizi gösterebileceğiniz, başka insanlardan zihinsel anlamda da beslenebileceğiniz bir ortama kavuştunuz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Temmuz sizin için zorlayıcı etkileri de beraberinde getirdi ama siz bundan çok daha zorlarını zaten yaşadınız. Geçmiş tecrübeleriniz önümüzdeki günlerde içine gireceğiniz yeni ortamlarda en büyük yol göstericiniz olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Hava şartlarındaki değişimler bu aralar sizi fazla etkiliyor gibi görünüyor. Buna bir de sürekli değişen çevresel faktörler eklendiğinde uyum sorunları da yaşamanız mümkün.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün duyacağınız bazı sözler size ben bunu daha önce de yaşamıştım zaten hissi verebilir, kendinizi aynı yoldan ikinci kez geçiyor gibi hissedebilirsiniz. Biraz rahatsızlık verici bir duygu olsa da unutmayın ki şimdi daha tecrübelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bu aralar işler planladığınız gibi gitmiyor. Üstelik tam bir derdi atlattım derken hayat size başka bir yerden yeni bir sorun çıkarıyor. Bu süreç bir müddet daha sürebilir ancak sağlık sorunları haricinde çok da endişelenmemelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünden yapmaya başladığınız hazırlıklar sizi önümüzdeki dönem için rahatlatacak. Çevrenizi kontrol etme isteğinizin de arttığı şu dönemde elinizde olmayan bazı sebeplerden hayal kırıklığı yaşamanız mümkün.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Zor anlarınızda kendinizi motive etmek için aradığınız güç sizden çok da uzakta değil. Evet, bugünlerde insanlar sabrınızı sınıyor ama sizin gibi çok yönlü kişiler böyle durumları başkalarından çok daha iyi idare edebilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Temmuz sizin için hem iş yoğunluğu hem de çok çalışılarak kazanılmış tatili beraberinde getirecek. Çok önceden detaylıca hazırladığınız planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de sizi keyifli günler bekliyor. Mide sorunlarına dikkat!

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş