havadurum

3 Temmuz 2024 Çarşamba Günü Burç Yorumları

İşte 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü için burç yorumları! Doğum haritasında Balık olanların dikkatli olması gereken bir gün bizi bekliyor. Kafa karışıklıkları, dikkatsizlikler, unutkanlıklar hemen hemen her burcu etkileyecek gibi görünüyor. Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

853

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan)

Huzurlu bir güne başlayacaksınız ama günün ilerleyen saatlerinde gergin anlar da sabrınızı sınayabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz yalnız, kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün iletişim trafiğiniz alışılmışın dışında artabilir. Her türden bilgi alışverişine açıksınız. İyimserliğinizi koruyun çünkü bugünlerde yapacağınız anlaşmaların faydasını ilerleyen günlerde göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün haftanın ilk iki gününden farklı olarak özgüveniniz biraz düşük, alınganlığınız ise artmış olabilir. Hem maddi hem de manevi olarak sizi zorlayan bir dönemden geçiyorsunuz, sorumluluklarınız sizi biraz zorlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün aile, sevdikleriniz ve yakınlarınızla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı açılardan problem çözmek sizin diğerlerine oranla daha kolay. Pratik zekanızı konuşturacağınız bir gün olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Cömert ve iyimser bir insan olmanız, kaynaklarınızın sınırsız olduğu anlamına gelmez. Bazen kendinize dur demeyi öğrenmelisiniz. Sezgilerinizin de oldukça güçlü olduğu bugün tek yapmanız gereken birazcık dinlenmek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hayatınızın yeni dönemine adım atmadan önceki son düzlüğe geldiniz. Bir müddet evinizde, sevdiklerinizle dinlenip enerjinizi topladıktan sonra yeni maceranıza atılmak için tamamen hazır olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Hayatınızı daha sağlıklı devam ettirebilmek için düzenli hareket etme alışkanlığı edinmenizde fayda var. Bugün sağlığınıza yönelik yaptığınız her yatırımın karşılığını ileride "iyi ki" diyerek anacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Zamanlama ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik misafirler ya da halledilmesi gereken işler günlük rutininizi bozabilir. Üstelik bu aralar çoktan halletmiş olmanız gereken bazı sağlık sorunlarınızı halletmek için mecbur da kalabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gerçekçi hareket ettiğiniz, ayaklarınızı yere sağlam bastığınız bir gün olacak. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve bu yolda önünüze çıkacak engellerle başa çıkmak için çaba göstermeye hazırsınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Geçmişten gelen bazı hayal kırıklıklarınız yahut hatalarınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bir iki gün daha sabredebilirseniz gündemin de hızlıca değişeceğini göreceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Dostlarınız ile güzel bir gün geçireceksiniz. Evinize, kendinize çeki düzen vermek için bugün gerçekten tüm olumlu etkiler sizin yanınızda. İhmal ettiğiniz beslenmenizi de düzeltmek için bugünü bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Gün sizin için beklenmedik olumsuz haberler ile başlayabilir. İlerleyen saatlerde iyi organize olmanız halinde sorunlarınızı çözebilirsiniz. Unutmayın ki bazı olayları kontrol etmek sizin elinizde değil.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş