havadurum

5 Temmuz 2024 Cuma Günü Burç Yorumları

İşte 5 Temmuz 2024 Cuma günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1087

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Tevazu gösterdiğiniz konularda hadsiz yorum yapanlar bugün biraz canınızı sıkabilir. Unutmayın ki saf ya da cahil olduğunuzdan değil; başkalarını küçümsemek huyunuz olmadığından onlara yanıt vermiyorsunuz. Yaptığınız yanlış olmadığı gibi aslında bu türden insanlardan eleştiri almayı doğru yolda olduğunuza dair bir işaret olarak görmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftanın son günü çevrenize gösterdiğiniz cömertliğin sınır tanımadığı günlerden biri daha olacak gibi görünüyor. Bu kadar eli açık olmanıza rağmen yeteri kadar takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz. Haklısınız da ama unutmayın, siz cömertleştikçe hayat da size daha çok fırsat sunuyor. Moral bozmak yok.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Haziran geldi geçti, Temmuz'un beşine bile geldik ama hâlâ hiçbir şey tam yolunda gitmiyor, öyle değil mi? Hani o burç yorumlarında okuduğunuz bol bol aşk ve para vaatleri nerede diye düşünüyorsunuzdur içinizden. Enseyi karartmayın, tabii ki her şey yoluna girmeyecek ama tamamen çözümsüz de kalmayacaksınız. Biraz daha sabır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Yeni gelir kapıları açmak ya da kariyerinizde bambaşka istikametlere ilerlemekte sizin kadar başarılısı az bulunur. İnsan ilişkilerindeki beceriniz ile zaten bugüne kadar pek çok insanın kalbini kazandınız. Bundan sonra tek yapmanız gereken, olumlu enerjilerin size eşlik etmesine izin vermek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Maddi anlamda son birkaç gündür canınız sıkkındı ama bugün elinize geçecek para ile bir nebze de olsa rahatlayacaksınız. Siz yine de ipleri baştan sıkı tutmayı ihmal etmeyin ki ay sonu geldiğinde bir önceki ay yaşadıklarınızla tekrar karşılaşmak zorunda kalmayın.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Son haftalarda üzerinize adeta karabasan gibi çöken bazı durumlar bu hafta içinde temizlenmeye başlamıştı. Önümüzdeki günlerde kendinizi iyice rahatlamış bulacaksınız. Mekan değiştirmek ile ne kadar doğru bir karar verdiğinizi gördükçe kendinize olan güveniniz de artacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bulunduğunuz ortamı şaklabana dönüşmeden neşelendirmekte üzerinize yok. İçsel enerjiniz etrafınızdakilere de ilaç gibi geliyor. Dolaysız iletişim şekliniz, olaylara objektif bakabilmeniz ve değerlendirme yaparken ki art niyetsiz tavrınız ile takdir topladığınızı bilmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Ticaret hayatı ile ilgili projelerinizi hayal olmaktan çıkarıp; teker teker gerçekleştirmeye başlayacaksınız. Çevrenizden de ihtiyaç duyduğunuz desteği alacak; belki de aklınıza gelmeyen konularda da yatırımlar yapmaya başlayacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Dostlarınızı yakın, düşmanlarınızı daha da yakın tutma politikanız bugünlerde pek de işi yaramamış gibi görünüyor. Her ne kadar bu politikayı art niyet gütmeden daha ziyade kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için yürütmüş olsanız da bazen uzaklaşmanın en doğru karar olduğunu anlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Birden fazla işi aynı anda yapmaya çalışıyorsunuz ancak iletişim kopuklukları elinizi ayağınızı bağlıyor. Bu arada da önünüzdeki fırsatları gözden kaçırmış oluyorsunuz. Odaklanma sorunları bu hafta sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kendinizle olan derdinizi çözerken zaman zaman dışarıya içe kapanıkmışsınız havası veriyorsunuz. Bu da başkaları tarafından moralsiz ya da depresyondaymışsınız gibi algılanıyor. Sevdiklerinizi endişelendirmeden onlarla biraz daha fazla düşüncenizi paylaşmanız faydalı olacak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İhtiyacınız olan tatile bir adım kaldı. Biraz daha sıkın dişinizi. Geçtiğimiz haftalarda o kadar çok işi tek başınıza hallettiniz ki geriye kalan ufak tefek şeylerin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Fiziksel ve zihinsel olarak daha mutlu olacağınız günler çok yakın.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş