havadurum

Yapı sektörü fuarda buluştu

Yapı sektörünün Anadolu`daki en büyük buluşması başladı.

856
Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde 27-31 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenecek fuarlar, 4 ayrı salon ve fuaye olmak üzere toplam 30.000 m2 alanda sektör liderlerini aynı çatıda bir araya getiriyor. Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) desteğinde, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğiyle hazırlanan Bursa 25. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi, Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (BURSAGAZ) desteği ile hazırlanan IHS BURSA 2013 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği desteği ile hazırlanan BURSA KENT 2013 2. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı, Bursa Valisi Sayın Şahabettin Harput, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Cumhuriyet Halk Patisi Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (BURSAGAZ) Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa şehir protokolü, çok sayıda davetli ve basın mensuplarının katıldığı bir tören ile Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde açıldı.
Ersözlü; “Ekonomiye katkı sağlayacağız”
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; "Sanayinin gelişmesiyle artan göçün konut ihtiyacını oluşturduğu Bursa’da düzenlenen Fuarlar, 4 ayrı salon ve fuaye alanında bulunan 15 ülkeden 250`ye yakın firma ve firma temsilciliğinin ürün ve hizmetlerini, ziyarete açık olduğu 5 gün boyunca 50.000 ziyaretçi ile buluşturmayı hedeflemektedir. İnşaat, doğalgaz ve yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını konu alacak ve sektörlerdeki tüm gelişmeleri ve yenilikleri birlikte sunacak fuarlar, yurtiçinden Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Karaman, Kütahya, Manisa, Uşak, Yalova, Zonguldak illeri başta olmak üzere her türlü üretimin yoğun olduğu 25 önemli sanayi şehrinden gelecek sektör temsilcileri ile katılımcı firmaları buluşturacak, ortaya çıkacak iş hacmi ile hem inşaat sektörüne, hem bölge hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır” dedi.
“Özel Bölümler Fuara Hareketlilik Kazandıracak”
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “25 yıldır düzenlenerek sektöre katkı sağlayan, yapı sektöründeki yeniliklerin ve son teknolojik ürünlerin topluca bir platformda sergilenmesini sağlayan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı, ülkemizin konusunda Anadolu`nun en büyük fuarı olma özelliğini yıllardır sürdürmektedir. Fuarla birlikte, Bursa Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) işbirliğinde organize edilen ve dernek üyelerinin katılımı ile hazırlanan “Mutfak, Banyo, Seramik, Tesisat Özel Bölümü”nde; evlerimizin en önemli mekanlarından mutfak ve banyolarımızdaki son tasarımlar halkımızın beğenisine sunulacaktır. Söz konusu özel bölümün de yer aldığı fuar 3 ve 4 no’lu salonlarda hazırlanmıştır. Fuar ile birlikte bu yıl ilki düzenlenecek "Konut Projeleri Özel Bölümü"nde ise Bursa ve çevresinde son yıllarda ciddi bir talebin yaşandığı konut ihtiyacı konusunu ele alarak yapılan / yapılmakta olan en güzel konut projeleri sergilenecek, hazırlanan örnek daire ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından protokol üyeleri fuarda yer alan standları gezdi.
Paylaş