havadurum

Transfer Haberleri

399

Galatasaray`dan Roma`ya Marcao yanıtı!

Marcao için Galatasaray`ı ikna etmek isteyen Roma, genç yıldız için zorunlu satın alma şartlı kiralama teklifi sundu.Transfer yapmak için bonservis gelirine ihtiyaç duyan Galatasaray ise bu teklifi çok da düşünmeden geri çevirdi. Başkan Mustafa Cengiz, transferin ancak kendi şartlarıyla gerçekleşebileceğini iletti. İtalyan ekibinin Chris Smalling transferinden tamamen vazgeçtiği ve hafta boyunca Marcao`yu transfer etmek için girişimlerini sürdüreceği gelen haberler arasında yer aldı. (Corriere dello Sport)

Trabzonspor`un Livaja ısrarı
Forvet ve stoper transferine ağırlık veren Bordo-Mavili yönetimin, AEK`nın golcüsü Marko Lvaja için bir girişim daha yaptığı öğrenildi. Daha önce yapılan tüm transfer hamleleri Yunan ekibi tarafından geri çevrilen Karadeniz devinin son önerisinin oyuncuyu bonservisi ile almak ve ve ödemeyi de vadeye bölerek yapmak olduğu öğrenildi. Ancak AEK kulübü bu talebi de reddetti. 27 yaşındaki futbolcu ise menajerinden sürekli Trabzonspor`un ilgisi ve transferin hangi aşamada olduğuyla ilgili bilgiler alıyor. (Fotomaç)

Fenerbahçe için Juan Quintero iddiası!
Sarı-Lacivertli ekibin, River Plate forması giyen 27 yaşındaki Kolombiyalı orta saha Juan Quintero`yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Arjantin kulübüne 1 yıllık kiralık satın alma opsiyonlu teklif yapıldığı bildirildi. 10 numara pozisyonunda oynayan Quintero ismi daha önce de gündeme gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. (Fotomaç)

Umut Nayir`in yeni adresi belli oluyor
Beşiktaş`ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Süper Lig`in 3. haftasında oynanan Konyaspor karşılaşmasının öncesinde Jeremain Lens ile Umut Nayir`in kadro dışı kaldığını açıklamıştı. Alınan karar sonrası teklifleri değerlendirdiklerini açıklayan menajer Ergün Yücel, "Hajduk Split daha önce teklifte bulunmuştu. Belçika ve Almanya`dan Umut`u isteyen kulüpler var. Türkiye`den de takımlarla görüşeceğiz" dedi. (NTV)

Galatasaray iki ismi birden bitirmek istiyor
Galatasaray`ın hedefindeki iki ismin Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru olduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, bu iki oyuncu için şartlarını zorlayacak ve iki oyuncunun da kiralanması için yoğun mesai harcayacak. Fulham`da kadroya giremeyen Seri için İngiliz ekibinin 1.2 milyon euroya kadar indiği belirtildi. 25 bin Euro limiti bulunan Sarı-Kırmızılılar ilk planda bu rakamı vermek istiyor. Monaco`da erken gözden düşen Onyekuru için ise limit açmak için uğraşılacak. Sarı-kırmızılılar şartları zorlayıp, formül bulmaya çalışıyor. (Milliyet)

Beşiktaş`ta hedef Bereszynski
Siyah-Beyazlılar, Sampdoria`nın 28 yaşındaki sağ beki Bartosz Bereszynski için temaslarda bulundu. İtalya`nın ünlü gazetecisi Nicolo Schira sosyal medya hesabından Beşiktaş`ın Bereszynski için girişimlere başladığını duyurdu. Sampdoria`nın oyuncu için 5 milyon euro talep ettiği ve transferin olma ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtilen haberde, önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi. (Nicolo Schira)

Trabzonspor`dan Clarke-Salter atağı
Stoper arayışlarına devam eden Trabzonspor, Premier Lig ve Championship`i yakın takibe aldı. Vitor Hugo`dan vazgeçen ve Erik Sviatchenko`dan cevap bekleyen Fırtına`nın Chelsea`da forma giyen Jake Liam Clarke- Salter`i gündemine aldığı belirtildi. İngiltere basınında çıkan haberlerde; geçtiğimiz sezon Birmingham`a kiralık olarak giden ve bu sezon Chelsea`ya dönen futbolcunun yeniden takımdan ayrılacağı belirtildi. 23 yaşındaki Salter`in Trabzonspor`a transfer olabileceği yazıldı.
(Haber Merkezi)
Paylaş