havadurum

Bugün Kimin Maçı Var?

3 Temmuz Çarşamba günü futbolseverler için heyecan dolu bir gün olacak. Copa America 2024'te kritik grup maçları ve Avrupa'da hazırlık karşılaşmaları heyecan yaşatacak.

528

Copa America, hazırlık maçları ve Avrupa'dan heyecan dolu futbolseverler için 3 Temmuz Çarşamba günü adeta bir futbol şöleni vadediyor. Peki, hangi takımlar sahaya çıkacak ve hangi kanallarda maçlar canlı yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Copa America'da Dev Mücadeleler:

04:00 Kosta Rika - Paraguay (Exxen): Grup D'de liderlik mücadelesi veren Kosta Rika ve Paraguay, bu önemli maçta kozlarını paylaşacak. İki ekibin de bu maçı kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceği tahmin ediliyor.

04:00 Brezilya - Kolombiya (TV 8,5): Turnuvanın en favori takımlarından biri olan Brezilya, Kolombiya'yı yenerek grubunu lider kapatmak istiyor. Neymar ve arkadaşlarının bu maçta da coşkulu futbollarını sergileyecekleri bekleniyor.

Hazırlık Maçlarında Sıcak Saatler:

  • 15:00 Duisburg - Hibernian: Almanya'nın köklü takımlarından Duisburg, İskoçya'nın Hibernian'ı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da yeni sezona hazır olmak için bu maçı önemsiyor.
  • 19:00 Velbert - Schalke 04: Bundesliga devi Schalke 04, hazırlık maçında Velbert ile karşılaşacak. Bu maç, Schalke 04'ün yeni teknik direktörü Thomas Reis'in ilk maçı olacak.

Futbolseverler Maçları Nerede İzleyebilir?

Kosta Rika - Paraguay maçı Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Brezilya - Kolombiya maçı ise TV 8,5 kanalında futbolseverlerle buluşacak.

Duisburg - Hibernian ve Velbert - Schalke 04 maçları ise bazı spor platformlarında canlı olarak izlenebilecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş