havadurum

STK temsilcileri ve şampiyonlardan Başkan Gökhan’a ziyaret...

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 28 Nisan Salı günü çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı.

545
 
 
Çeşitli STK temsilcileri Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı ziyaret etti. Başkan Gökhan’ı ilk olarak İstanbul Erkek Liseliler Derneği yönetimi ziyaret etti. Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederken, dernek yönetimi de faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Gökhan aynı gün, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ile Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ferhan Savran’ı ağırladı. Heyet, 14-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Expotroia 100`üncü Yıl Gıda ve Tarım Fuarı’na Başkan Gökhan’ı davet ederek, fuar hazırlıkları ve içeriği hakkında bilgiler verdi.
 
 
Şampiyonlardan ziyaret...
Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Çanakkale Spor Kulübü’nün yönetici ve futbolcuları da Başkan Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Yönetim, Başkan Gökhan’a takımın atkı ve formasını hediye ederken, Başkan Gökhan da takımı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Gökhan, son olarak Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) 7 ve 20 nolu meslek komitelerini ağırladı. Komite üyeleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretler, karşılıklı sohbetle birlikte son buldu.
Paylaş