havadurum

Sosyal Tesislerde internet hizmeti devrede

Belediye Sosyal Tesisleri’nde kullanılamaz halde olan bilgisayarlar onarılmaya başlandı.Bilgisayarların bozulması nedeniyle devre dışı kalan internet hizmetine yeniden başlanması vatandaşların sevincine neden oldu.

448
Çanakkale Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında internet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla hizmete giren ve zamanla bozulan bilgisayarların onarımına başlandı.
 
Gazetemizde yer alan haberin ardından harekete geçen ilgililer, bilgisayarları onarmaya başlarken, vatandaşlara sunulan bedava internet hizmeti de ‘online’ oldu. Söz konusu tesislerde bir yandan 10 bilgisayara bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ederken, diğer yandan onarılan bilgisayarlar ise internet kullanıcıların hizmetine sunuldu.
 
Bilgisayarların hizmete girmesiyle birlikte ‘Bilgisayarlar Arızalı’ şeklinde asılan yazı kaldırılırken, bilgisayarların çalışır durumda olması internete girmek için gelen vatandaşları sevindirdi. Belediye Sosyal Tesisleri’ne gelen vatandaşlar onarımı gerçekleştiren bilgisayarlar için belediye yetkililerine teşekkür etti. Gün içerisinde çok sayıda vatandaş bilgisayarların başına geçerek proje kapsamında devam eden bedava internet hizmetinden faydalandı.
Paylaş