havadurum

MHP’nin ilk adayı Uğur

MHP’li İbrahim Tayfun Uğur, 11 Mart tarihinde düzenlenecek olan MHP Merkez İlçe kongresine aday olduğunu açıkladı.

764
 
Parti binasında basın mensuplarının karşısına çıkan MHP’li İbrahim Tayfun Uğur, yaklaşan seçim öncesi MHP’den adaylığını açıklayan ilk isim oldu. MHP İl Başkanı Efkan Erkan, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Halil Rüştü Akgün, MHP Belediye Meclis Üyeleri Murtaza Şahin Başdoğan ile Levent Burak Ünal ve çok sayıda partilinin katıldığı basın açıklamasında konuşan Uğur; partinin oy oranını daha da arttırmak için merkez ilçe başkanlığına talip olduğunu söyledi.
 
Uğur; “Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapabileceklerimizin göstergesidir. Bizim teşkilatımızın görevde olduğu 2009 yılında yapılan il genel meclisi seçiminde alınan yüzde 23.1’lik oy oranına Milliyetçi hareketin geçmişine bakıldığında hiç ulaşılamamıştır. Bu bir başarıdır ve bu başarıyı Cenab-ı Allah (C.C.). bizim dönemimizde Milliyetçi harekete nasip etmiştir. Elde ettiğimiz başarılarda kalıcı olabilmek için itici değil kucaklayıcı olmak zorundayız. Bu durum hem seçmenlerimiz için hem de teşkilatımız için geçerlidir. Bu zor dönemde de hareketimizin bizlere ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz.
 
Şimdi önümüzdeki süreçte, yani 2014 yılında Belediye başkanlığı belediye meclisi ve il genel meclisi seçimleri var. Muhtemelen milletvekili seçimleri de aynı tarihte olabilir. Biz bu süreçte, uzman kadrolarımızla, hazırladığımız program ve projeler çerçevesinde hareket ederek %23.1 ile bıraktığımız oy oranını daha da artırarak, milliyetçi hareketi layık olduğu yere getirebilmek için merkez ilçe başkanlığına talip olduk. Bu projeleri gerçekleştirebilmek için yeteri kadar siyasi tecrübemiz, mesleki tecrübemiz, hayat tecrübemiz ve kariyerimiz var” dedi.
 
MHP İl Başkanı Efkan Erkan ise, adaylığını açıklayan İbrahim Tayfun Uğur’a başarılar diledi.
Paylaş