havadurum

CHP Milletvekili Güneşhan’dan Gökçeada’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, hafta sonu Gökçeada’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

425

Hafta sonunda Gökçeada ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, hem partililerle hem de adadaki esnafla bir araya geldi.

Cumartesi günkü ziyaretlerine Gökçeada CHP İlçe Başkanlığı ile başlayan Güneşhan, burada İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ve partililerle bir süre sohbet etti.

Buradaki ziyaretinin ardından Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Güneşhan ve beraberindekiler Başkan Atalay’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

CHP İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısında buluşan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan daha sonra İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ile birlikte Gökçeada Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mustafa Satar'ı, Gökçeada Cemevi Başkanı Hayrettin Altuncevahir'i, Yenimahalle Muhtarı Mert Arık'ı ve Kaleköy Muhtarı Cabbar Akmugan'ı ziyaret etti.

CHP’li Güneşhan daha sonra önceki dönem CHP İlçe Başkanı İsmail Öztürk’ü açmış olduğu işletmede ziyaret ederek; hayırlı işler diledi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş