havadurum

MHP’li Uğur hedeflerini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur önderliğinde oluşan yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

796
 
Çanakkale’de yapılan merkez ilçe kongresinin ardından oluşan 18 kişilik yeni yönetim basın mensuplarının karşısına geçti. Parti binasında basın açıklaması yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, hedeflerinin ilk seçimlerde partiyi iktidar yapmak olduğunu açıkladı.
 
Seçimde kendilerine teveccüh gösteren partililere teşekkür eden Uğur; “Bilindiği gibi, merkez ilçe kongremiz, örnek alınacak bir olgunluk içinde gerçekleşmiştir. 307 delegemizin180’ninin hür iradesinin teveccühü sonucu hizmet etme görevi bizlere tevdi edilmiştir. Bu da delege oylarının, yaklaşık 2/3 `üne tekabül eder. Yani üç delegemizin yaklaşık ikisi, bize teveccüh göstermiştir. Genel ekseriyet sorumluluğu ağır, bu ulvi görevi bizlere, tevdi etmiştir. Bizler yüklendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz ve hizmet üretme noktasında daha verimli ve üretken olabilmek için azami gayreti göstermekle yükümlüyüz. Önümüzdeki süreçte. hazırladığımız plan ve program çerçevesinde, hareket ederek; birinci aşamada; bizlere teveccüh gösteren, veya göstermeyen bütün delegelerimizi, önce köylerden başlayarak, daha sonra belde ve şehir merkezi de, dahil olmak üzere ziyaret edip, Çanakkale’de Milliyetçi Hareketin varlığını güçlü bir şekilde hissettirdikleri için kutlayıp, kendilerine teşekkür edeceğiz. sizlerle birlikte, önümüzdeki süreçte daha yüksek inançla ve daha çok çalışarak Milliyetçi Harketi ; 2014 yılında yapılacak yerel ve muhtemel genel seçimde iktidar yapmak için azami gayreti sarfetmekle yükümlüyüz” dedi.
 
Uğur sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Teşkilat içinde, fitne ve fesat asla yer bulamayacaktır. Davamız; gönülleri fethetme davasıdır. teşkilatımızın, birlik ve dirlik içinde olması için önce kendi içimizdeki gönüldaşlarımızın kalplerini fethetmekle mükellefiz. Bunun için de, önce nefslerimize cihad açıp kendi nefslerimizi yenmeliyiz. Daha sonra, başarı kendiliğinden gelecektir. Buradan bu vesile ile milliyetçi harekete bu güne kadar herşeyini vermiş gönüldaşlarımıza ve Çanakkalelilere teşekkürü bir borç bilir, önümüzdeki yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileriz.”
 
Öte yandan yapılan kongrenin ardından İbrahim Tayfun Uğur başkanlığında oluşan MHP Merkez İlçe yönetimi şu şekilde oluştu: “Devrim Yazıcı, Engin Temel, Abdülaziz Asan, Koray Kesim, Ömer Bolbabuç, Hüseyin Çelik, Erkan Arık, Serkan Sezer, Ahmet Fevzi Oğuzhan, Nahit Kiper, Rıdvan Ozan, Cüneyt Geltürk,  Cem Şengezer, Hüseyin Eğilmez, Hasan Cesur, Mustafa Özdirek, Sezer Kahraman, Bülent Akbay.”
Paylaş