havadurum

Medine Keçili son yolculuğuna uğurlandı

Çan’da 1973-1977 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan merhum Mustafa Keçili’nin eşi Medine Keçili, Demirci Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından  yaşamın son durağına uğurlandı.

539

Çan’da 1973-1977 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan merhum Mustafa Keçili’nin eşi, İncilay Elver ve Atalay Keçili'nin anneleri, İdil Elver ve Işıl Elver'in anneanneleri, Fırat Keçili ve Ahter Keçili'nin babaanneleri, Buse Enginoğlu ve Demir Selçuk'un büyükanneleri Çan Karakoca Köyü’nden gelme Medine Keçili, 95 yaşında vefat etti. Merhum Belediye Başkanı Mustafa Keçili’nin eşi merhume Medine Keçili, Demirci Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Çan Belediyesi Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Merhume Medine Keçili’nin cenazesine Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çanakkale CHP eski Milletvekili ve Çan eski Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, Çan’daki siyasi partiler ile STK’ların başkan ve yöneticileri, çok sayıda vatandaş ile merhume Medine Keçili’nin yakınları ve ailesi katıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş