“Yenice’den güzel anılarla ayrılıyorum”

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, dört yıl süren görevinin sonunda duygusal bir veda mesajı yayınladı. Mesajında, Yenice'de biriktirdiği güzel anılar ve dostluklarla ayrılmanın huzurunu yaşıyorum dedi.

5801

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, 4 yıl görev yaptığı Yenice Kaymakamlığı'ndan, Van Tuşba Kaymakamlığı'na atanması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı. Mesajında, Yenice'den güzel anılar ve dostluklar biriktirmenin huzuruyla ayrıldığını ifade eden Göktaş; “Devletine, milletine bağlı, çalışkan ve üretken Yenice’ye ve Yenice’lilere hizmet etme şansı bulduğum için çok mutlu ve gururluyum. Görevim boyunca “Devlet Millet İçindir” anlayışı ile ayrım gözetmeksizin kapımı ve gönlümü herkese açık tutmaya çalıştım, herkesin derdiyle dertlenmeye gayret ettim, bilerek isteyerek kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Görevimden ayrılırken; şevkle ve istekle çalışmanın, güzel hizmetlere vesile olmanın, güzel anılar ve dostluklar biriktirmenin huzuru ile ayrılıyorum.

Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta değerli hemşehrimiz Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce’ye, Valimize, Bakan Yardımcımıza, Milletvekillerimize, ismini tek tek sayamadığım devlet ve meslek büyüklerim olmak üzere, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarıma ve çok kıymetli yenice halkına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki görev yerlerimde kapımın sizlere daima açık olduğunu belirtmek istiyorum. Herkese “Allah’a ısmarladık” diyor, haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Yeniceli Hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş