Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp görevine başladı

Bingöl Yayladere'den Yenice Kaymakamlığına atanan Mehmet Can İrdelp, sıcak bir karşılama töreniyle görevine başladı.

896

Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bingöl Yayladere'den Yenice Kaymakamlığına atanan Mehmet Can İrdelp, bugün düzenlenen törenle görevine başladı. Yenice'de kurum amirleri tarafından sıcak bir karşılama ile karşılanan İrdelp, yeni görev yerine hızlı bir başlangıç yaparak, birlikte çalışacağı kurum amirleriyle tanıştı ve görev süresi boyunca birlikte yürütecekleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından atanan yeni Çanakkale Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, görevine hızlı bir başlangıç yaparak bölgede yeni bir dönemin kapılarını aralamaya hazırlanıyor. İrdelp'in atanması, kariyeri ve kişisel geçmişi .

Mehmet Can İrdelp Kimdir?

1993 yılında Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde doğan Mehmet Can İrdelp, ilk ve ortaokul eğitimini doğduğu ilçede tamamladı. Lise öğrenimini ise Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi'nde bitirdi.

Akademik Kariyer

Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan İrdelp, akademik hayatı boyunca başarılı bir öğrenci olarak kamu yönetimi ve idari konular üzerine yoğunlaştı.

Mesleki Kariyer

2017 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım atan İrdelp, 2018 yılında Balıkesir’de kaymakam adayı olarak göreve başladı. Havran ilçesinde kaymakam vekilliği görevini üstlenen İrdelp, Eskişehir Sivrihisar ve Isparta Eğirdir ilçelerinde kaymakam refikliği görevlerinde bulundu. Mesleki kariyeri, Selendi ilçesinde kaymakam vekilliği ve Çeltik ilçesinde kaymakamlık görevleri ile devam etti. Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde görev yaptıktan sonra Bingöl'ün Yayladere ilçesine atandı ve burada kaymakamlık görevini üstlendi.

Çanakkale Yenice Kaymakamlığı Görevi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 2 Temmuz 2024 tarihinde Çanakkale'nin Yenice ilçesine kaymakam olarak atanan Mehmet Can İrdelp, bölgedeki yeni görevine başlamıştır.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş