havadurum

İyi Parti GİK üyesi Uz; "Kazanan Millet İttifakı olmuştur"

1135

 Millet İttifakı ortağı İyi Parti GİK üyesi Uz, yerel seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulundu. İyi Parti’nin hem Gökçeada’da, hem Eceabat’ta başarılı sonuçlar aldığını belirten Uz, her iki ilçe başkanlığına da teşekkür etti. Çanakkale’de kazananın Millet İttifakı olduğunun altını çizen Uz; . Türkiye de ise başta Başkent Ankara olmak üzere, bilinen ve milletimizin asla alın terinin çalınamayacağı İstanbul ve Balıkesir dahil olmak üzere bir çok ilde Millet İttifakı başarı ile çıkmış ve Milletimiz iktidar partisine gerekli uyarıyı yapmıştır” dedi.

 
“Çanakkale’ye yakışır bir seçim yaşandı”
Çanakkale’ye yakışır bir yerel seçim yaşandığını belirten Uz, açıklamasında; “İlk kez bir yerel seçime giren İyi Parti, Gökçeada ve Eceabat ilçelerimizde başarılı sonuç almıştır. Her iki teşkilatımı ve başkanlarımı tebrik ediyorum. Diğer yandan, tüm mücadelesini sahaya yansıtan ve bizleri hakkı ile temsil eden tüm İyi Partili teşkilatlarıma ve adaylarıma da canı gönülden kalbi teşekkürlerimi borç bilirim” dedi. 
 
“Milletimiz iktidar partisine gerekli uyarıyı yapmıştır”
Uz; “Ayrıca Millet ittifakı olarak başta Çanakkale merkez ve diğer ilçelerimizde başarı ile çıkan aday ve her iki partinin teşkilatlarını da tebrik ederim. Çanakkale’mizde kazanan Millet İttifakı olmuştur. Türkiye de ise başta Başkent Ankara olmak üzere, milletimizin asla alın terinin çalınamayacağı İstanbul ve Balıkesir dahil olmak üzere, bir çok ilde Millet İttifakı başarı ile çıkmış ve Milletimiz iktidar partisine gerekli uyarıyı yapmıştır. Kazanan, tüm adaylara millete hizmet noktasında başarılar dilerim” dedi.
(Seçkin Sağlam)
Paylaş