havadurum

Ezine'de devir teslim töreni

Ezine Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Ezine Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, görevini Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye devretti.

356
Ezine Meslek Yüksekokulu eski Müdürü, Üniversitenin yeni Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, düzenlenen törenle Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye devretti. Rektör Erenoğlu, çok iyi bir çalışma ortamı ve çok güzel dostluklar bıraktığını söylerken Ezine ilçesinin ve Ezine Meslek Yüksekokulunun kendisi için çok farklı yerlerde olduğunu dile getirdi. Daha sonra söz alan Müdür Ekici ise devraldığı bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağını bunun için de Rektörümün, Kaymakamın, Belediye Başkanlarının, Ezine'nin diğer idari amirlerinin ve akademik ve idari personelin desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Törene Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine İlçe Emniyet Müdürü Ziya Öksüz, Ezine İlçe Jandarma Komutanı Murat Şimşek ve Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdulkerim Diktaş ile Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katılım sağladı.
(Erhan Taylan)
Paylaş