havadurum

Deniz, "Her zaman önceliğimiz; üyelerimizin düşünce ve talepleri"

573
Ticaret Borsası Sektör Kurulu Üyelerinin katılımıyla "Fuar İstişare Toplantısı" düzenlendi. Çanakkale TB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz`in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı`na ilişkin olarak ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi. Çalışmalar devam ederken Ticaret Borası Başkanı Abdullah Deniz, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Uludağ Perakende Elektrik Çanakkale Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu ve Uludağ Elektrik Dağıtım İşletme Müdürü Tunç Özdemir; Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Başaran ve Yönetimi; DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Berkan Karaca ve İl teşkilatı, Başkan Deniz`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
"Üyelerimize fayda sağlayacak organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz"
Çanakkale TB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz`in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı`na ilişkin olarak ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıya, Çanakkale Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Derneği Başkanı Cem Murat Erdilek, üyelerimiz Aslı Akcan, Enis Özçin, Atiye Laçin, Ege Sezer, Ezine Peynirciler Derneği Başkanı aynı zamanda ÇTB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, İsmail Pehlivan, Genel Sekter Sevcan Elver ve Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal da katıldı. Başkan Deniz, "Geçtiğimiz yıllarda katılım sağladığımız ve önümüzdeki yıl da 18-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi`nde gerçekleştirilecek olan 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı`na ilişkin görüşmeler gerçekleştirmek üzere üyelerimiz ile bir araya geldik. Her zaman önceliğimiz üyelerimizin düşünce ve talepleri. Üyelerimizin taleplerine ilişkin son değerlendirmemizi yönetimimiz ile gerçekleştireceğiz. Bugüne dek Borsamız çatısı altında üyelerimiz ile başarılı fuar ve tanıtım organizasyonları gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de imkanlar dahilinde üyelerimize fayda sağlayacak organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz" dedi.
 
Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini görüşüldü
Uludağ Perakende Elektrik Çanakkale Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu ve Uludağ Elektrik Dağıtım İşletme Müdürü Tunç Özdemir, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz`i makamında ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül`ün de yer aldığı ziyarette, Uludağ Elektrik Yetkilileri, Başkan Deniz`e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler. Görüşmede hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik konular gündeme alındı. Enerji sektöründe bölgenin mevcut durumu ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ziyarette Başkan Deniz duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkürlerini sundu. Çalışmalarında başarılar diledi.
 
"ÇASİAD ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, memnuniyet duyacağız"
Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Başaran ve yönetimi, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Başaran, "İlin oda-borsa ve siadları olarak ciddi bir lobi gücü oluşturuyoruz. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetimini tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirmelerini diliyoruz. Hepimizin bu görevlere talip olmasındaki ortak amaç İlimize, üyelerimize hizmettir. Her zaman belirttiğimiz gibi Çanakkalemizin menfaatleri doğrultusunda her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız" sözlerine yer verdi. Ticaret Borsası Başkanı Deniz ise, "ÇASİAD ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, birlikte çalışıp İlimize hizmet etmekten memnuniyet duyacağız. Bu toprağın insanları olarak İlimiz için çalışmak en önemli görevimizdir." ifadelerini kullandı. Sıcak bir sohbetin yaşandığı ziyarette, Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
DEVA Partisi`nden, Deniz`e ziyaret 
DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı, Başkan Deniz ve yönetim kuru üyelerine başarılar dileyerek, Ticaret Borsası seçimlerinin Çanakkale`ye ve tüm üyelere hayırlı olması temennilerinde bulundu. DEVA Partisi İl Başkanı Karaca ve İl Teşkilatının gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Deniz, Çanakkale Ticaret Borsasının yeni dönemde gerçekleşecek faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı ve iyi dilekleri ve ziyaretleri için parti teşkilatına teşekkürlerini sundu. Görüşme sırasında ülkedeki ekonomik ve siyasal gelişmelerle tarım ve tarıma dayalı sanayi alanındaki sorunlar üzerine karşılıklı görüşler aktarıldı.
(Atilla Akın)
Paylaş