havadurum

CHP'de yeni ve dinamik gençlik

1205
CHP`de değişimler devam ediyor. CHP Merkez İlçe Başkanlığı`ndaki değişimin ardında CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Nahit Eren de istifa etmişti. Eren sosyal medyadan yaptığı istifa açıklamasında, "İlerleyen süreçte yıpranmamış, yorulmamış ve örgütümüze taze kan olacak dinamik bir gençliğin bayrağı devralması için görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı. Eren`in istifasının ardından yeni başkan ve yönetimi belli oldu. CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, yönetim kurulu ile birlikte göreve geldi. Güzel ve yeni gençlerin yönetimde yer alması CHP camiasında da CHP`de dinamik ve taze kan olarak değerlendirildi. 
Çalışmaları uzun süredir devam ediyordu
Gençlerle arasında mesafe olduğu şeklinde eleştirilen CHP`de, Güzel ve beraberinde ki gençler CHP üyeliklerinin ardından hızlı bir şekilde çalışmalar yürütüyordu. CHP`li vekil, yönetim ve bürokratları ziyaret eden Güzel ve beraberindeki gençler aynı zamanda çoğunluğu gençlerden oluşan üyelik çalışması yürütüyordu. Son olarak Güzel ve ekibi tarafından yeni üye gençlerle kahvaltı etkinliği düzenlenmiş, gençlerin etkinliğe yoğun katılımı dikkatleri çekmişti. 
 
Çanakkale İl Gençlik Kolları yeni Başkan ve üye listesi şu şekilde; 
"1-) Tuğberk Güzel-Başkan 2-) Zühre Süreyya Özlenir 3-) Onur Şenay 4-) Ardakan Alp Gündaş 5-) Egemen Taylan Özkurnaz 6-) Çağrı Savaş 7-) Melih Özçelik 8-) Sedat Batuhan Demir 9-) Gamze Kılıç 10-) Miraç Şahin 11-) Müslüm Yalçınkaya 12-) Yusuf Özdemir 13-) Eren Saraç 14-) Melike Güngör 15-)Esra Aslan Özçelik"
(Eren Aşnaz)
Paylaş