havadurum

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz destek sürüyor

845
Çan Cumhuriyet Savcılığı`nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 20 saatlik gözaltının ardından serbest bırakılan Belediye Başkanı Bülent Öz`e destekler sürüyor. Öz serbest bırakılmasının ardından kendisine destek olanlara, "Çalışma arkadaşlarımdan duygulandıran sürpriz. Bir aile olmanın sağladığı gücü ve desteği, ekip ruhunu yansıtan birlikteliği ile her zaman yan yana olduğumuz `ailem` dediğim çalışma arkadaşlarımın bu sabah anlamlı ve duygulandıran sürprizi ile çok mutlu oldum. Mesnetsiz bir iftara süreci ile yaşadığımız zor saatlerin ardından bu sabah evimin önünde bekleyen kıymetli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
"Yalnız olmadığımı bir kez daha hissettim"
Çan Belediyesi önünde mesai arkadaşları ve halkın alkışlarıyla karşılanan Başkan Öz, "Yalnız olmadığımı bir kez daha hissettim. Tek tek kucaklaştığım arkadaşlarımın yaklaşımı ile yalnız olmadığımı bir kez daha hissettim. Bu süreçte destekleri ile yanımda olan, bedenen ve ruhen yanımda duran, duaları ile kalbi benimle atan vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi. 
Makam odası doldu taştı!!!
Öz, "Kıymetli dostlarım; Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ile Belediye Meclis Üyemiz Aşkın Köse`ye, STK Başkanlarımıza, Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin`e, Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Emin Görgün`e, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne`ye, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Olgun ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kargın`a, Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Deveci`ye, Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Cemali Ergin`e, ADD Genel Başkan Yardımcısı Necmi Akyalçın, ADD Çan Şube Başkanı Gökay Bulut ve Çanakkale İl Yöneticimiz Vural Yurdatap`a, 20, 22 ve 23. Dönem CHP Çanaklale Milletvekilimiz Ahmet Küçük, Biga İl Genel Meclis Üyelerimiz Levent İrez ve Hakkı Sezen`e, Çanakkale Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Bülent Barın`a, Hasan Kılıçal, Nadir Akça, Mesut Fidan, Şafak Gökçeoğlu`na, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Salih Şahingöz`e, Gelibolu İl Genel Meclis Üyelerimiz Nihat Öner, Ali Rıza Sayın`a, Lâpseki İl Genel Meclis Üyemiz Ali Özkan Aldemir`e, Gelibolu Belediyesi önceki dönem Meclis Üyemiz Arif Taş`a, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ile Mehmet Ali Erol ve Ahmet Erol`a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
"Çok teşekkürler çocuklarım"
Başkan Öz, gözaltı sürecinin ardından 4 çocuğu ağırladı. İyi dileklerini başkana ileten çocuklar, ÖZ`ün serbest kalmasından duydukları sevinci belirttiler. Başkan öz, çocukların ziyrateine ilişkin, "`Başkanım geçmiş olsun demeye geldik` diyerek, kapımızı aralayan 4 birbirinden güzel evladımızın ziyareti ile çok mutlu oldum. Karşılıksız sevginin verdiği huzur gibisi yok. Çok teşekkürler çocuklarım" dedi.
(Seçkin Sağlam)
Paylaş