havadurum

Bozcaada’nın konuğu Karabiga İçdaş

BAL’da yer alan Çanakkale takımları 22 Ocak’ta Bozcaada’da oynanacak rövanş maçına hazırlanıyor...

512
 
Bu yıl ikinci sezonunu yaşayan BAL’da mücadele veren Çanakkale Kulüpleri Bozcaadaspor ile Karabiga İçdaşspor’u maratonun ikinci bölümünün başında yerel derbi bekliyor. Güçlendirilen kadroları ile 22 Ocak’ta yeniden gösterime girecek 20 haftalık maratonda olumlu sonuçlar almak isteyen iki Çanakkale ekibi rövanş maçında kozlarını paylaşacaklar.
 
Ligin birinci yarısının ilk maçında Karabigaspor’u deplasmanda 2-0 yenen Bozcaadaspor rakibini bir kez daha mağlup etmek isterken, Karabiga İçdaşspor rövanşı, hem de deplasmanda alıp, ikili averajda eşitlik sağlamak amacında. Taraflar ikinci yarı hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor.
 
22 Ocak 2012 pazar günü Ada’da saat 13.30’da başlayacak maçtan iki takım da galibiyet bekliyor. Ev sahibi Bozcaadaspor klasmanda 7. sırada. Bozcaadaspor ise ilk devre sonu itibarıyla düşme hattında. Her ekip gibi Bozcaadaspor da Karabiga İçdaşspor’da zamanın lehlerine işleyecekleri inancında. Çanakkale futbol kamuoyu, centilmenlik anlayışı içinde geçmesi istenen bir yerel derbiye odaklandı. Bekleyip, göreceğiz. 
Paylaş