havadurum

Bigaspor’a huzur geldi

Bigaspor Kulübü`nde futbolcuların basın açıklamasıyla yaşanan gerginlik, Başkan İrfan Zeren ve kulüp yönetiminin açıklamalarıyla krize dönüşmüştü. Ancak, yönetimin Bigasporlu futbolculara antrenman sonrası baklava ikramıyla yumuşama sağlandı

610
Olayların ardından Bigaspor Başkanı İrfan Zeren, Bigaspor Antrenörü Mehmet Akgün ve Bigaspor takım kaptanı Sedat Tirfilli süreçle ilgili görüş bildirdiler. Buna göre;
 
“Yanlış anlaşıldı”
Bigaspor takım kaptanı Sedat Tirfilli; "2-3 gündür kulübümüzde gelişmeler oldu. Biz futbolcular olarak sadece maddi anlamda sıkıntılarımızı belirtmemiştik. Bu toplantının yapılması, özellikle manevi anlamdaydı. Bütün kulüplerde olduğu gibi Bigaspor’da kurulduğundan beri maddi sorunlar yaşandı, yaşanacaktır da, ama önemli olan şu birlikteliği sağlamak ve son 7 haftayı geçirmekti. Biz de bunun için 2-3 gün önce toplandık ve en sonunda açıklama yapmıştık. Bu konudaki açıklamalarımızı herkes takip ediyor. Bizi seven, sevmeyen herkes yorum atıyor. Bazı konular yanlış anlaşıldı diyebilirim. Bunlar normal tabii ki".
 
"Yönetimsiz hiçbir şey olmaz"
Bigaspor antrenörü Mehmet Akgün; "Biz Bigasporluyuz. Ben 16 yaşından beri Bigaspor’un içindeyim. Önemli olan Bigaspor’un geleceği. Bizim için kişiler gelip geçici. Aslolan Bigaspor’un varlığı. İnşallah Bigalı`lara güzel futbol izletiriz. Yönetim bizim için çok önemli. Yönetimsiz hiçbir şey olması mümkün değil zaten. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece biz de daha moralli olacağız. Oyuncularımızın söylemek istediği zaten bu.”
 
“Herkes eteklerindeki taşları döktü”
Bigaspor Kulüp Başkanı İrfan Zeren; "Son günler Bigaspor gündem oluşturdu. Bir anlamda da iyi oldu. Aldığımız galibiyet ve mağlubiyetlerle gündem oluşturmuyorduk. Böyle sansasyonel bir olay gerçekleşince bütün Biga bir anlamda bizi konuşur oldu. Bence bu krizin olumlu yansıyan en önemli ayrıntısı buydu. Ben yaklaşık 2 yıldır internet sitelerinde yorum okumuyordum. Herkes bir anda eteklerindeki taşları döküverdi. Meğer ne kadar çok bekleyen varmış, böyle bir kriz olmasını. Biz bu krizi daha üst seviyelere çıkarmamak adına gereken adımları attık. Arkadaşlarımızla konuştuk. Tabii ki yönetim Bigaspor’un menfaatlerini koruma adına yapması gereken açıklamayı yaptı. İfade edilen şeylerin bir anlamda ifadesinin yanlış olduğunu anladık. Biz 7 maçın en hayırlısıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Yönetim olarak futbolcularımızın maddi. manevi arkasındayız. Yarın Armutlu deplasmanına yola çıkıyoruz. Hedefimiz bellidir: Bozcaadaspor’un üstünde bu ligi tamamlayıp, ligde kalmaktır. Bütün yönetimimiz ve teknik kadromuz da güveniyor. Hedeflediğimiz bu noktaya ulaşacağımızı biliyoruz."
Paylaş