havadurum

Basketbol’a İÇDAŞ damgası

İÇDAŞ Spor Kulübü bünyesindeki basketbol takımları, Çanakkale’de yapılan yerel turnuvalarda rakiplerine fark atıyor

1402
 
“2013 – 2014 Basketbol Yerel Lig Küçük Kızlar Turnuvası” nda kıyasıya mücadele eden 5 farklı takımın maçları devam ediyor. Çanakkale İçdaş Spor Kulübü’nün Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Çanakkale Assos takımı ile oynadığı ilk maçı 101-8, Çanakkale Belediyespor takımı ile oynadığı ikinci maçı ise 109-24 kazanarak rakiplerine fark attı.
Büyük Erkekler Ligi, 2013-2014 sezonunda Çanakkale Basketboluna yeni bir renk getirmek üzere 8 takım ile başladı. İki grup halinde deplasmanlı çift devre oynanacak olan müsabakalarda, gruplarda ilk ikiye giren takımlar final grubunu oluşturarak, deplasmanlı çift devre oynayacaklar. Ligin ilk maçı Çanakkale İçdaş Spor Kulübü ile Türk Telekom arasında Anafartalar Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Son derece çekişmeli geçen mücadelede 53-47 ile gülen taraf İçdaş oldu.
 
Gündüz mesai, akşam spor
Gündüz çalışıp, mesai dışındaki akşam saatlerinde antrenman yaparak maçlara hazırlanan İçdaş Spor Kulübü Büyükler Basketbol Takımı oyuncuları, basketbola gönül vermiş İçdaş çalışanlarından oluşuyor. Amatör ruhlarıyla lige renk getiren İçdaş çalışanları basketbol sayesinde sağlıklı ve zinde kalıyorlar.
İçdaş Spor Kulübü Başkanı ve İçdaş Fabrika Direktörü Fuat Erkan Tekin, Büyükler Basketbol Takımı için şunları söyledi; “Takımdaki arkadaşlarımın hepsiyle fabrikamızda değişik kademelerde çok uzun yıllardır beraber çalışmaktayız. Vakit buldukça da akşamları bir araya gelip spor yapmakta ve yoğun iş stresini atarak, ertesi gün güne daha zinde başlamaktayız. Burada bizim için önemli olan Çanakkale’mizde uzun yıllardır yapılmayan bir etkinlikte İçdaş çalışanları basketbol sevenler olarak da yer almak ve diğer takımlarımızla birlikte, dostluk bağlarını kuvvetlendirip, yeni dostluklar kazanmak, kazandırmaktır.”
Büyükler Basketbol Takımı yöneticisi ve İçdaş Stok Kontrol Müdürü Ediz Öksüz de farklı departmanlardan arkadaşlarla beraber bir arada ter dökmekten şahsı adına çok gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirtti. "Maçlar çabuk biter, önemli olan dostlukların kalıcı olmasıdır.” dedi.
Paylaş