havadurum

Ateş Kuşları Barbaros Öldü mü? Ateş Kuşları Barbaros Diziden Ayrılıyor mu?

ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nda Barbaros karakterini canlandıran oyuncu Uğur Yıldıran’ın akıbeti merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Barbaros’un hayatını kaybettiği izlenimi verilmişti. Peki, Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? Ateş Kuşları Barbaros diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

3209

ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nda Barbaros karakterini canlandıran oyuncu Uğur Güneş’in akıbeti merak konusu oldu. Barbaros’un ölüp ölmediği, diziden ayrılıp ayrılmadığı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? Ateş Kuşları Barbaros diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Ateş Kuşları Barbaros Öldü mü, Yaşıyor mu?

Ateş Kuşları dizisinin 20. bölümünde Barbaros, Gülayşe’ye evlenme teklifi etmişti. Ancak mutlu anlarını yaşayamadan, Kara’nın saldırısına uğramıştı. Kara, Barbaros’u vurarak kaçmıştı. Barbaros, kanlar içinde yere yığılırken, Gülayşe ise çaresizce ona yardım etmeye çalışmıştı. Dizinin son sahnesinde Barbaros’un gözleri kapalı bir şekilde ambulansa taşınırken, Gülayşe’nin ise feryat ettiği görülmüştü.

Bu sahneler, Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? sorusunu akıllara getirdi. Dizinin hayranları, Barbaros’un ölüp ölmediğini, diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? sorusunun cevabı ise henüz net değil. Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Ece Yörenç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Barbaros’un akıbetinin önümüzdeki bölümlerde belli olacağını söyledi. Yörenç, Barbaros’un ölüp ölmediğini, diziden ayrılıp ayrılmadığını şimdilik gizli tuttuğunu belirtti.

Ateş Kuşları Barbaros Diziden Ayrılıyor mu?

Ateş Kuşları Barbaros diziden ayrılıyor mu? sorusu ise dizinin hayranlarını endişelendiriyor. Barbaros karakteri, dizinin en sevilen ve önemli karakterlerinden biri. Barbaros’un diziden ayrılması, hem Gülayşe’nin hem de Ateş Kuşları’nın hayatını değiştirebilir. Ateş Kuşları Barbaros diziden ayrılıyor mu? sorusunun cevabı ise yine net değil. Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Ece Yörenç, Barbaros’un diziden ayrılıp ayrılmadığını da önümüzdeki bölümlerde açıklayacağını söyledi. Yörenç, Barbaros’un diziden ayrılması durumunda, bunun sebebini ve sonuçlarını da izleyicilerle paylaşacağını ifade etti.

Ateş Kuşları Barbaros Kimdir?

Ateş Kuşları Barbaros, dizinin başrol karakterlerinden biri. Barbaros, sokakta kalan ve kendilerine “Köksüzler” diyen beş çocuktan biri. Barbaros, sokakta hayatta kalmak için her türlü zorluğa göğüs geren, cesur, zeki ve lider ruhlu bir çocuk. Barbaros, Gülayşe’ye aşık olan ve onunla evlenmek isteyen bir genç. Barbaros, Ateş Kuşları’nın da kurucusu ve lideri. Barbaros, Ateş Kuşları’nın peşine düşen Kara ile de geçmişte bir hesabı olan biri.

Ateş Kuşları Barbaros’u, oyuncu Uğur Yıldıran canlandırıyor. Uğur Yıldıran, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Yıldıran, daha önce Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Söz, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol aldı.

(Esra Güller)

Paylaş