havadurum

“Çanakkale kültür ve barış kenti olacak...”

AKP Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, 26`ncı Vergi Haftası nedeniyle bir açıklama yaparak Türkiye’nin ekonomide ve istihdamda ileri bir noktaya geldiğini ileri sürerek, bu tablonun vergi hasılatlarından da görülebileceğini ifade etti. Madak, ayrıca “Çanakkale’yi Türkiye’nin `Kültür ve Barış Merkezi` haline getirmek en büyük hedefimiz” dedi.

938
26. Vergi Haftası, 23 Şubat - 1 Mart 2015 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanmaya başlandı. Konuyla ilgili olarak; AKP Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak açıklamada bulundu. Madak, vergisini ödeyen vatandaşların Türkiye’nin kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunduğunu belirtti. Madak; AKP hükümetleri döneminde uygulanan sağlıklı ekonomik politikalar, ve oluşan siyasi istikrar sayesinde önemli başarılar elde edildiğini söyledi. Bunun vergi tahsilatına da yansıdığını açıklayan Madak, Türkiye’nin yakın zaman Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alacağını ifade etti. AKP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Madak, Vergi Haftası sebebiyle yaptığı değerlendirmede, “Türkiye ekonomisi artık % 5 oranında büyüyen ve yüksek düzeyde istihdam sağlayan bir ülkedir. Enflasyonu tek haneye indirmek yakın zamanlara kadar hayal olan fakat bugün gerçekleşmiş bir gururdur. Bu tablo vergi tahsilat oranlarından ve hazinedeki rezervden de bellidir.” dedi. Bütçe açığının artık sorun olmaktan çıktığını söyleyen Milletvekili Aday Adayı Madak, ülke borcunun sorun olmaktan çıktığını, Türkiye’nin birçok ülkeye kıyasla çok daha ileri bir seviyeye ulaştığını ifade etti.
 
“Yatırım istihdam önceliğim olacak”
Madak, “Eğer Allah nasip eder, Çanakkale halkı layık görür ve milletvekili olursam, ekonomik kalkınma ve istihdam için gece gündüz çalışacağım.” dedi. Madak açıklamasında “Çanakkale’yi Türkiye’nin `Kültür ve Barış Merkezi` haline getirmek en büyük hedefimiz. Cumhuriyetin 100. Yılı olan 2023’de, Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi, Çanakkale ise ülkemizin en hızlı büyüyen 10 ilinden biri olmalı. Yatırım ve istihdam önceliğimizdir.” dedi.
Paylaş