havadurum

“Bu fuarı, mutlaka ziyaret edin”

Sayılı günlerin kaldığı Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, FOTEG İstanbul 2013 için hazırlıklar artık son aşamaya geldi.

1101
7-10 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul (CNR) Fuar Merkezi, Salon 1 ve Salon 2’de düzenlenecek olan FOTEG İSTANBUL 2013, sektörün marka fuarı olma gururuyla kapılarını 11. kez ziyaretçilerine açacak. Dünyada artık güçlü bir ticaret merkezi olarak anılan İstanbul, her geçen gün daha fazla sayıda uluslararası ihtisas fuarına ev sahipliği yapıyor.
 
Gıda İşleme, Gıda Ambalajlama, Gıda Katkı, Unlu Mamul Teknolojileri, Gıda Güvenliği ve Hijyen alanlarında faaliyet gösteren çok sayıdaki yerli ve yabancı profesyonel firmayı tek bir çatı altında senelerden beri başarılı bir şekilde bir araya getiren FOTEG İSTANBUL Fuarı’nın bu başarısının ardındaki temel sır; sektörü doğru ziyaretçi ile buluşturması.
 
Fuarda bu sene yeni teknolojilerini ve ekipmanlarını tanıtmak maksadıyla fuara gelen katılımcılar arasında dikkati çeken bir isim de İtalya’dan gelecek olan dondurma makineleri üreten önemli bir firmanın Türkiye’de ilk kez tanıtımını yapacak olması. %60 oranındaki yabancı katılımcısıyla hem Türkiye’nin hem de bu coğrafyanın en etkin ve en verimli gıda işleme teknolojileri fuarı olan FOTEG İSTANBUL 2013 bu sene başta; Almanya, İtalya, Bulgaristan, Çin, Yunanistan, Danimarka, Fransa, Hollanda, Polonya, Romanya, İngiltere olmak üzere çok sayıda ülkeden gelen katılımcıya ev sahipliği yapacak. FOTEG İstanbul hem katılımcısını hem de ziyaretçisini memnun etmek maksadıyla, bu sene ilk olarak uygulamaya koyacağı B2B uygulaması sayesinde; ziyaretçiler ile katılımcıları online olarak fuar öncesinde buluşturarak karşılıklı randevu yapabilmelerine, dolayısıyla iş görüşmelerinin çok daha kolay bir şekilde düzenlenmesine olanak sağlayacak.
 
Başta Orta Doğu, Kuzey Afrika Ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetler olmak üzere çok sayıda yabancı ve yerli ziyaretçiyi ağırlayacak olan FOTEG İSTANBUL 2013 Fuarı’nda firmaların düzenleyeceği bilimsel aktiviteler, atölye çalışmaları ve HKF Fuarcılık tarafından düzenlenecek seminer ve panellerle fuar daha da derinlik kazanacak. Rakiplerinden bir adım önde olmak isteyen profesyonel firmaların buluşma adresi olan FOTEG İSTANBUL 2013, ‘ileri teknoloji ile proses + ambalaj ve sonuçta kaliteli gıda ve içecek’ sloganıyla bu sene kapılarını bir kez daha açacak.
Paylaş