havadurum

“Anlık duygularla yasa yapılmaz”

AKP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, MİTÊKanunu`nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi ile ilgili görüşlerini aktardı. Öncü; “Anlık duygularla anlık duygularla yasa yapılmaz” dedi.

494
MİT Kanunu`nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi ile ilgili tartışmalar sürüyor. AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, “Çok hassas bir konu bence anlık duygularla anlık duygularla yasa yapılmaz oradaki insanlarda iktidar partisi ya da kabine olarak meclisi olarak düşündüğün zaman bir oğu tecrübeli bu işin artısı eksisini iyi bilen hesaplayan insanlar bu konuda yerel baz da yorum yapmak doğru olmaz” dedi.
 
Öncü şunları söyledi; “Ankara ölçüp tartıp en uygun doğrusu nedir ortaya çıkaracaktır. Bunu yorumlarken yanlış yorum yapmak istemem. Bunun en doğrusunu meclisteki arkadaşlarımız hem muhalefet hem iktidar en doğrusunu çıkartacaktır. Rektör, Baro başkanı hepsi kişisel görüşü olabilir. Buna saygı duyuyoruz. Yereldeki tepkileri bireysel ifade özgürlüğü olarak tanımlıyorum. Herkes düşüncesini söyleyebilir.”
Paylaş