havadurum

Yatırımlar gençlik için

689
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençliğin her zaman yanında olacaklarını vurgulayarak, "Gençlik için hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
 
Üsküdar Ferah Mahallesi`nde yer alan Prof. Dr. Raşit Küçük Gençlik ve Spor Merkezi`nin açılışı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu`nun katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, Üsküdar`ın sadece İstanbul`un değil Türkiye`nin sembolü olduğunu, Üsküdar`ın tabiatıyla, kültürüyle sembol bir belde olduğunu dile getirerek, şöyle dedi:
"Bu güzel beldemize böyle güzel bir imkanı kazandırmak bizler için ayrı bir onur. Bu güzel tabloda katkısı olan başta belediyemize, değerli çalışma arkadaşlarıma ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu değerli eser Üsküdar`a ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hocamızın tavsiyeleri, buradan istifade edecek herkes için çok anlamlı. Bu güzel mekanın ömrünü gençlere adayan, ilmiyle sembol bir isim olan hocamızın adını taşıması, bu tesise ayrı bir hava katıyor. Gençlik için hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gayret gösteriyoruz."
(GSİM)
Paylaş