Bugün Kimin Maçı Var?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) çeyrek final heyecanı 6 Temmuz Cumartesi günü kaldığı yerden devam ediyor. Bu turda dört dev mücadele futbolseverleri ekranlara kitleyecek.

1133

Euro 2024 heyecanı çeyrek finalle devam ediyor! Bu akşam 19:00'da İngiltere ve İsviçre, 22:00'da ise Hollanda ve Türkiye milli takımları sahaya çıkacak. Peki, bu heyecanın dışında 6 Temmuz'da hangi maçlar var?

İngiltere - İsviçre Mücadelesi Saat 19:00'da TRT 1'de!

İlk maçta saat 19:00'da İngiltere ve İsviçre karşı karşıya gelecek. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen İngilizler, İsviçre'yi eleyerek yarı finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Hollanda - Türkiye Saat 22:00'de TRT 1'de!

Akşam saatlerinde ise tüm gözler Türkiye Milli Takımı'na çevrilecek. Milliler, saat 22:00'de Hollanda ile çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. Avusturya'yı eleyerek bu tura yükselen Milli Takım, Hollanda'yı yenerek yarı finale yükselmek ve tarihi bir başarıya imza atmak istiyor. Bu kritik maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Hazırlık Maçlarında Güçlerini Gösteriyor!

Euro 24 heyecanı dışında, Türk takımları da hazırlık maçlarında ter dökecek. Beşiktaş, saat 10:00'da Ümraniyespor ile hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe ise saat 20:00'de Avusturya'nın Admira Wacker Mödling takımıyla dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçları S Sport Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Futbolseverler İçin Tam Günlük Futbol Şöleni!

6 Temmuz Cumartesi günü futbolseverler, Euro 2024 çeyrek finallerinde ve hazırlık maçlarında tam günlük bir futbol şöleni yaşayacak. Heyecan dolu bu maçları kaçırmamak için TV'lerinizi TRT 1 ve S Sport Plus'a bağlamayı unutmayın!

(ESRA GÜLLER)
Paylaş