Y.Çanspor öyle mutlu ki !

Kırmızı-Beyazlı takım Bigaspor`u gol düellosu şeklinde geçen baraj maçında 3-2 mağlup etti. İsmini Bölgesel Amatör Lige (BAL) yazdırdı
 

1292
 
18 Mart Stadı`nda futbolun içinde var olan goller, kırmızı kartlar, penaltılar, yöresel rekabet, çekişme, heyecan, enstantane bolluğu ve taraftar faktörü bir kez daha gün ışığına çıktı. Nefeslerin tutulduğu maçta kontra atak ile etkili hücum teşebbüslerinde bulunan Yeni Çanspor`u zafere Cristian (2) ve Zafer`in (P) golleri götürdü. Bigaspor`a Metin ve Burak Subaş (P)`ın kaydettiği 2 gol yeterli olamadı.
 
 
 
 
Karşılaşma süresince Kırmızı-Beyazlı futbolculara destek veren, müsabaka sonunda da Bölgesel Amatör Lige yükselmenin mutluluğunu yaşayan yüzlerce Yeni Çanspor taraftarı bu sezon ikinci şampiyonluklarını takımlarıyla bütünleşerek kutladı. Bigaspor ise farklı Bozcaadaspor yenilgisinin ardından bir kez daha hüsrana uğrayarak, Çanakkale Süper Amatör Ligine düşmenin burukluğunu yaşadı.
 
İstanbul`lu hakem üçlüsünün yönettiği müsabakanın ikinci yarısında Bigaspor`dan Mustafa Demir ve Metin gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışı kaldılar. 18 Mart Stadı`nda son kez bir resmi müsabaka oynandı. Stat, Temmuz 2013 ayında başlayacak yeniden yapılandırma çalışmaları çerçevesinde büyük ölçüde restore edilecek. 18 Mart Stadı`nda yeni sezonda müsabaka oynanmayacak.
 
 
 
Stat; 18 Mart Çanakkale
Hakemler ; Levent Yılmaz - Ali Uğurtan Demirtaş - Murat Güçlü (İstanbul)
Bigaspor; Saffet - Fatih - Melih - Eray - Sedat - Burak Subaş- Melih Akçay - Adem - Metin - Burak Boz - Mustafa
Yeni Çanspor; Ergin - Burhan - Oktay - Onur - Emrah - Frank - Hüseyin Kaya - Ali Dursun - Zafer - Hüseyin - Aydoğdu - Christian
 
 
 
 
 
 
Paylaş