Futsal A Millî Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi Hırvatistan'da turnuva oynayacak

Futsal A Millî Takımımız, 2026 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında, 19-27 Eylül 2024 tarihlerinde Hırvatistan’ın Porec şehrinde özel bir turnuvaya katılacak. Takım, öncesinde 16-19 Eylül 2024 tarihlerinde Kocaeli'de hazırlık kampı yapacak.

529

Futsal A Millî Takımımız, 2026 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takımımız, 19-27 Eylül 2024 tarihlerinde Hırvatistan'ın Porec şehrinde düzenlenecek özel turnuvada mücadele edecek. Turnuva öncesi son hazırlıklarını yapmak üzere, 16-19 Eylül 2024 tarihlerinde Kocaeli'de kamp gerçekleştirecek.

Kamp kadrosu, kaleciler Erkan Çınar ve Ferhan Çiçek, savunma oyuncuları Mücahid Ceylan, Gök Deniz Kahveci, Burak Koştan ve Muhammed Yusuf Aygün, kanat oyuncuları Kamil Can Akparlak, Erdem Kuş, Melih Kaan Özkul, Samet Ekrem Düzlüoğlu ve Umur Ağır, forvet oyuncuları Ramazan Bildirici, Muhammet Altunay ve Adem Küçükkartal'dan oluşuyor. Futbol Gelişim Direktörü olarak Oğuz Çetin ve Teknik Direktör Murat Kaya’nın liderliğinde hazırlıklarını sürdüren millî takımımız, uluslararası arenada başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş