Y.Çanspor: 4 - Arslanca: 3

Karabiga’daki gol düellosunda takımlar bozuk zeminle de mücadele etti. Karşılıklı atılan gollerde son gülen, ceza maçını oynayan Yeni Çanspor oldu...

585
Çanakkale Süper Amatör Ligin zirvesini doğrudan etkileyen erteleme maçında Yeni Çanspor Arslancaspor`u 4-3 mağlup edip, 29 puanla liderliğe yükseldi. 26 puanı bulunan ikinci sıradaki Geliboluspor`un ardından üçüncü basamaktaki Arslancaspor 24 puanda kaldı. Zorlu puan mücadelesi yağıştan ağırlaşan ve yer yer su birikintileri ile kaplı saha zemininde futbolcuları oldukça zorladı. Müsabakanın ilk devresi Arslancaspor`un 2-1`lik üstünlüğü ile kapandı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına istekli başlayan Yeni Çanspor zor da olsa sonuca gitmesini bildi. Arslancaspor`un maçın son bölümlerinde kurduğu baskı neticeyi değiştirmedi. Ceza maçında sahadan galibiyetle ayrılan Yeni Çanspor şampiyonluk yolunda önemli avantaj sağladı.
 
Karşılaşmanın golleri; Volkan, Zafer (2), Onur (Yeni Çanspor), Ruhi (2), Özgür (Arslancaspor)’den geldi.
 
Arslancaspor Menajeri Ali Rıza Gürbüz haksız bir penaltı golüyle 3 puan kaybettiklerini ve Arslancaspor`un önünü kestiklerini söyledi.
Paylaş