havadurum

Vekillerden Mutan’a ziyaret

CHP Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan`ı ziyaret ettiler. Sarıbaş, “Geçen dönem her türlü baskı ve zulme karşı dik durdular” derken, Soydan, Mutan`ın başarılı çalışmaları ile “halkının başkanı” olduğunu söyledi.

742
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ve Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belde örgütü, yapılan seçimlerde güven tazeleyen Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret ederek kutladılar. Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ziyaret sırasında önemli mesajlar verdi. “Yapılan yerel seçimler Kepez`e tekrar hayırlı olsun” diyen Sarıbaş, “Başarılı bir örgüt çalışması ve kendisinin bu yüksek performansı ile güzel bir sonuç alınacağı belliydi. Ömer başkanımızın halkla bütünleşmesi ve hep halktan yana tavır alması onun ayrı bir artısı oldu. Herkes hizmet getirebilir ama halkla iç içe olmayı başaramaz. Geçen dönem her türlü baskı ve zulme karşı dik durdular. Bu ekibe katılan yeni arkadaşlarımızın da kaynaşarak aynı dik duruşun devam edeceği inancıyla hepsini tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Mutan ise “Sayın vekilimin belirttiği gibi önümüzdeki dönem saldırılara daha da artacak. Pervasızca saldıracaklarını biliyoruz, fakat bu konularda bizler şerbetliyiz. Önceki dönem bu saldırıları bertaraf ederek yola çıktık. Her zaman söyledim söylemeye devam edeceğim, uyanık olacağız, uyanık olmaya da devam edeceğiz. Bu hükümet gittikçe diktatör bir tavır sergiliyor ve diktatörler kolay yıkılmıyor. Biz böyle bir seçim kazandık. Siyasal mücadele hem yaşamın her alının da hem de sürecin tamamında var. Siyaset bir inancın kendisi bizde bu inançla devam edeceğiz. Bu yüzden sayın vekilime Ali abime sizlerin ve şahsım adına bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Soydan da ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 45 oy oranı ile güven tazeleyerek görevine devam eden Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret etti. Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, “Başarılı çalışmaları ile halkının başkanı olan Ömer Faruk Mutan`ı yeni dönemde de ekibi ile birlikte yine başarılı çalışmalara imza atacağı inancı ile kutluyor Kepez`e tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Mutan ise “Bir bütünlük içinde dik durmaya, ele ele vererek ortaya çıkardığımız, vatandaşlarımızın takdirini kazanan çalışmalarımıza meclis üyelerim ve belde örgütüm ile birlikte inancımızı kaybetmeden devam edeceğiz. Bu bağlamda sayın vekilimizin ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Paylaş