havadurum

UEDAŞ adaleti!

Geçtiğimiz yıllarda özelleştirilen Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yaptığı uygulamalarla vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor.

1162
Türkiye’de kayıp ve kaçakta en son sırada olan Çanakkale, bu özverisinin ve dürüstlüğünün karşılığını haksızlıklarla alıyor! UEDAŞ özelleştiği günden bu yana, aboneleriyle ilgili iyileştirme ya da kolaylık sağlama yönündü hiçbir girişimde bulunmazken, vatandaşa karşı ise haksız uygulamalarına bir yenisini daha eklemiş durumda.
 
Depozit ödemelerinde aylar süren gecikmeler yaşanıyor
UEADAŞ ile vatandaş arasında yaşanan en büyük sorun, abonelik sırasında yatırılan depozitlerde yaşanıyor. Aboneliğini kapatan vatandaşlar aylarca depozitlerinin geri ödenmesini bekliyor. Kendileri bir günlük gecikmeyi dahi affetmezken, vatandaşın depozit paralarını aylarca geri vermeyen UEDAŞ, bu yönde haksız kazanç da elde ediyor. Vatandaşların başvurularına yeterli cevap da bulamadığı bu sorun karşısında çalışanlar da çaresiz kalırken; “Ödemeyi Bursa yapıyor. Dosya sayısı bini bulunca hesaplara aktarılacakmış” gibi açıklamalar yapılıyor.
Paylaş