havadurum

TOBB Şeref Belgesi Takdim Töreni yapıldı

391

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin 79. Genel Kurulu kapsamında saat 15.00`da TOBB Birlik Merkezi`nde TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirildi. TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımlarıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nun ev sahipliğinde verildi.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, gerçekleştirilen törene ilişkin; "365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için dün olduğu gibi bugün ve yarın da emek verecek, çalışacak, üreteceğiz. Allah bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın." dedi.

TOBB`a bağlı 365 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, TOBB Delegeleri ve Genel Sekreterlerinin katıldığı programa Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Birlik Genel Kurul Delegesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ile Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı.
(Gökhan Özkurnaz)

Paylaş