havadurum

Spor dünyasından haberler...

U13`lerde sona doğru... Amatörlerde haftasonu... Atletizm’de İl Birinciliği... Biga’da Barfiks Turnuvası... H.Bayırıspor Yaz Futbol Okulu açıyor...

503
U-13’lerde sona doğru
Çanakkale yerel futbol ligleri kapsamında oynanan U-13 kategorisinde  sona yaklaşıldı. Müsabakaları tamamlanan B grubunda Çiçeklidedespor, C grubunda Geliboluspor maratonu lider olarak bitirdi. A grubunda ise normal sezonun bitimine 1 hafta kala oynadığı tüm maçları açık skor farklarıyla kazanan Çanakkale Dardanelspor kayıp puansız zirvede yer aldı. U-13’lerin grup birincileri olan Çanakkale Dardanelspor, Çiçeklidedespor ve Geliboluspor şimdi tarafsız sahada tek devreli lig sistemine göre yapılacak Play-Off maçlarında kozlarını paylaşacaklar. Play-Off grubunu birinci ve ikinci sırada tamamlayacak 2 takım Çanakkale’yi U-13 kategorisi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.
 
Amatörlerde hafta sonu
Çanakkale yerel ligleri 2.Amatör ve U-13 kategorilerinde oynanacak maçlarla sürecek. Müsabakaların gün ve saatlerini İl Tertip Kurulu belirledi. Buna göre;
 
 
Atletizm’de İl Birinciliği
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliğinin 2012 faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları İl Birinciliğinde dün başlayan yarışmalara bugün de 13.30’dan itibaren devam ediliyor. Yarışmalarda 1997, 1998, 1999, 2000, 2001 doğumlu kız ve erkekler ferdi ya da kulüp lisansları ile mücadele veriyor. Yarışmalar atletizmin değişik dallarında gerçekleştiriliyor.
 
Biga’da Barfiks Turnuvası
Kaymakam Fatih Genel, İçdaş Spor Salonu`nun bahçesinde düzenlenen ve 70 kişinin katıldığı turnuvayla ilgili olarak, turnuvanın Biga`da başlangıç olduğunu söyledi. Genel, okullarda barfiks alanları hazırlandığını belirterek, "Gençlerin başarıyla yapacağına inandığım, amatörce başlayan turnuvanın uluslararası müsabakalara dönüşmesini arzu ediyorum. Çocuklarımızın kaynaşması, tanışması ve sportmence yarışmaları önemlidir" dedi.
Kaymakam Genel, turnuvada dereceye girenlere ödül verileceğini ifade etti.
 
H.Bayırıspor Yaz Futbol Okulu açıyor
 İş adamı Nurettin Bakır Başkanlığındaki Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü her yaz dönemi olduğu gibi bu yıl da Yaz Futbol Okulunu açıyor. 11  Haziran 2012 pazartesi günü eğitime başlayacak okul 3 ay süreli olacak ve 11 Eylül’de sona erecek.
 
Antrenörler Ahmet Üçüncü, Ercan Şenol ve Birkan Balcı’nın öğretmenlik yapacağı okula 1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005 doğumlu olanlar kayıt yaptırabilecekler. Başvuruların Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübüne yapılması istendi.
Paylaş