havadurum

Rakip güçlü, maç çok zor!

606

Bugün Vakıfbank`ın Spor Sarayı`nda saat 14.00`de başlayacak müsabakada İstanbul ekibi kesin favori. Elit oyuncularla, üst düzey bir kadroya sahip olan Vakıfbank ilk yarının son haftasına kadar oynadığı 14 maçın tamamını kazandı. 36 set alırken, rakiplerine sadece 3 set verdi. 


Rakibi Vakıfbank`a göre, daha mütevazi bir portföye sahip olan Çan Gençlik Kalespor yenisi olduğu Sultanlar Liginde genelde olumsuz sonuçlar aldı. Oynadığı 14 maçın 3`ünü kazanırken, salonlardan 11 kez de yenilgi ile ayrıldı. Kalespor, aldığı 16 sete karşın rakiplerine 34 set verdi. 
16 takımın mücadele verdiği Misli Com. Sultanlar Liginde normal sezonun ikinci yarı maçlarına ara verilmeden devam edilecek. Çan Gençlik Kalespor, ikinci devrenin ilk maçında 14 Kasım 2020 cumartesi günü saat 13.00`de Ankara`nın Başkent Spor Salonu`nda İlbank ile karşılaşacak. 
 
Sultanlar Liginde güçlü kadrolu rakiplere karşı tutunma mücadelesi veren Çan Gençlik Kalespor`un tehlikeli bölgeden kurtulabilmesi için dış transfere yönelip, takımı elit sporcularla takviye etmesi gerekiyor. Çünkü, ilk aşama lig maçları sonunda, klasmanın alt sıralarında kalacak 4 takım küme düşecek.
(Cahit Göveren)
Paylaş