havadurum

Bugün Kimin Maçı Var?

Futbolseverler, 5 Temmuz Cuma günü EURO 2024'ün çeyrek finalleriyle heyecanın zirvesine ulaşmaya hazır mısınız? İspanya ve Almanya, Stuttgart Mercedes-Benz Arena'da saat 19:00'da karşı karşıya gelirken, Portekiz ve Fransa ise Volksparkstadion Hamburg'da saat 22:00'de dev bir mücadele verecek.

401

Euro 2024 çeyrek finalleri 5 Temmuz Cuma günü başlıyor ve futbolseverler nefeslerini tutmaya hazırlanıyor. Bu heyecan dolu gecede İspanya ve Almanya saat 19:00'da Stuttgart Arena'da, Portekiz ve Fransa ise saat 22:00'de Volksparkstadion Hamburg'da karşı karşıya gelecek.

İspanya ve Almanya: Devler Çarpışıyor

İlk maçta, turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya, ev sahibi Almanya'yı zor bir sınavda yenmeye çalışacak. İki dev milli takımın bu karşılaşması, futbolseverlere unutulmaz bir futbol ziyafeti yaşatacak. Acaba İspanya'nın tiki-taka oyunu mu yoksa Almanya'nın disiplini mi galip gelecek?

Portekiz ve Fransa: Güçlü Rakipler, Dev Mücadele

Günün ikinci maçında ise Portekiz ve Fransa, son 4'e yükselmek için kozlarını paylaşacak. Cristiano Ronaldo ve ekibi, Kylian Mbappé'li Fransa'yı yenerek turnuvadaki iddialarını sürdürmek isteyecek. Bu karşılaşmada da çekişme son dakikalara kadar devam edecek gibi görünüyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş