havadurum

Park Yeşil 2 hizmete girdi

Çanakkale’de hizmet veren Park Yeşil, ikinci şubesini açtı.

1340
 
 
 
Park Yeşil 2 Cafe-Restaurantın açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Park Yeşil İşletme Sahibi Av. Erhan Tez; “Park Yeşil 3 yıl içinde başarılı bir grafik çizmiştir ve emin adımlarla ilerlemektedir bu başarılı grafiğin arkasında yatan Çanakkalelilere teşekkürlerimi sunuyorum. 3 yıl aradan sonra Yeni Kordon Park Yeşil 2 Çanakkalelilere hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
Park Yeşil İşletme Müdürü Cemil Görür ise; "Yeni açılan işletmenin Çanakkalelilere iyi hizmet sunulacağından kimsenin kuşkusu olmasın, bu işletme Cafe ve Restaurantın yanında önemli bir müzikhol olacaktır "diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Yeni kordonda bir işletmenin açıldığını görmek Çanakkalemiz için mutluluk vericidir, bu gibi işletmeleri Çanakkalelilere daha çok kazandırılması gerekir. Çanakkale Belediyesi olarak yeni kordon için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, zamanla kordon şeridi Çanakkalelilerin daha çok uğrak yeri olacak” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Park Yeşil İşletme Sahibi Av. Erhan Tez açılış kurdelesini kesti.
Paylaş