havadurum

Öğrencilere KPSS bilgilendirme semineri

Çanakkale Açılım Açıköğretim ve KPSS kursu tarafından Süleyman Demirel Konferans Salonu`nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen “KPSS Bilgilendirme Semineri” ÇOMÜ öğrencilerinden yoğun ilgi gördü. Seminerde öğrenciler bütün sorularına yanıt buldu.

899
Gün geçtikçe önemini arttıran ve üniversiteye giriş sınavından daha önemli hale gelen KPSS, kurs desteği olmadan aşılamaz hale geldi. Program geliştirme uzmanlarından Yrd. Doç. Dr. Ömer Cem Karacaoğlu başta olmak üzere, Rehberlik Uzmanı Ahmet Haşim Arslan, Öğrenme Psikolojisi Uzmanı Metin Barut, Rehberlik ve Gelişim Psikolojisi Uzmanı Mehmet Azman, Program Geliştirme Uzmanı İsmet Altındağ ve Çanakkale Açılım Dershanesi eğitim bilimleri hocalarından Nur Kayıkçıoğlu gibi eğitim bilimleri uzmanlarının katıldığı seminer öğrencilere bilgiler verildi. KPSS konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapan uzmanları, öğrenciler dikkatle dinledi.
 
Seminer, Çanakkale Açılım Dershanesi Kurucusu Yeliz Yavaş Peker’in, uzmanlara teşekkür plaketlerini vermesiyle son buldu.
 
Paylaş