Maratonda son düzlük!

2.Ligin Beyaz ve Kırmızı Gruplarında ilk yarı maçları 270 dakika sonra tamamlanıyor. Dardanelspor sırasıyla Sarıyer, Gümüşhane (D) ve Hatay`la karşılaşıp, devre arasına girecek. Kadrosunu ara transfer döneminde takviye edecek

705
Spor Toto 2.ligde 34 hafta süreli maratonda ilk yarı müsabakalarının bitimine sadece 3 hafta kaldı. 14 maçlık periyotta beklentilerinin uzağında kalan Kırmızı-Beyazlı takım son 270 dakikayı başarılı şekilde değerlendirip, devre arasına umutla girmek istiyor. Dardanelspor`un Ocak 2014 ayındaki kulüp değiştirme döneminde kadrosunu nokta transferlerle takviye edeceği sanılıyor.
 
2.ligde statü
Spor Toto 2.ligde 34 hafta süreli maratonun ilk devresi 22 Aralık`ta yapılacak karşılaşmalarla bitecek. 2. ligde ikinci yarı 26 Ocak 2014`te oynanacak 18. hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 11 Mayıs 2014`te yapılacak maçlarla sona erecek.
18`er takımlı her iki grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar sonunda 2, 3, 4 ve 5. sırayı alacak takımlar grup içi eşleşmeler ve final olmak üzere iki kademeden oluşacak Play-Off maçlarına katılacak.
Kendi gruplarında 2. ve 5. olan takımlar "Birinci Eşleşme"yi, 3. ve 4. olan takımlar da "İkinci Eşleşme"yi oluşturacak. Çift maç eleme usülüne göre yapılacak maçlar sonucunda tur atlayan takımlar "Üçüncü Eşleşme"de karşı karşıya gelecek. Yine çift maç eleme usülüne göre yapılacak maçlar sonucunda her iki grupta "Üçüncü Eşleşme"de tur atlayan ekipler, PTT 1. Lig`e yükselecek 3. takımın belirleneceği "Final" aşamasını oynamaya hak kazanacak.
Paylaş