havadurum

Maçta ilginç protesto...

Ezinespor – Tarımspor maçında futbolcuların hakeme gösterdiği tepki sona eren yıla damgasını vurdu...

786
Çanakkale`de geçtiğimiz hafta Amatör Lig`de oynanan Ezinespor - Tarımspor maçında oyuncuların darp edildiğini ve bu konuda hakemlerin gerekli işlemi yapmadığını iddia eden Tarımsporlu futbolcular son oynadıkları maçta ilginç bir eyleme imza attı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte 2 dakika boyunca hareketsiz duran oyuncular hakemi de çileden çıkardı.
 
Ezinespor ile Tarımspor karşılaşmasında oyuncularının ve yöneticilerinin darp edildiği belirten Tarımspor Kulüp Başkanı Serkan Yurdabak, "Maalesef o maçta hakem gerekli hassasiyeti göstermedi.  Ezinesporlu en az 4-5 futbolcunun kırmızı kart görerek oyun dışı kalması gerekirken, bu yapılmadı. Bizler de bu haftaki maçta sporda şiddeti protesto etmek ve hakem kuruluna sesimizi duyurabilmek için Barbarosspor`la yaptığımız  maçta 2 dakika boyunca topa vurmama kararı aldık" dedi.
 
Bu arada,  18 Mart Sentetik sahasında gerçekleştirilen Tarımspor-Barbarosspor maçının başlama düdüğünü çalan orta hakem Hüseyin Kurt ise Tarımsporlu futbolcuların 2 dakika boyunca hareketsiz yerlerinde durması karşısında şaşkına döndü. Diğer oyuncuların da kendi aralarında top çevirdiği maçta bir anormallik olduğunu gören hakem oyunu durdurarak kaptanları yanına çağırıp, neden topa vurmadıklarını sordu. Protesto eyleminin ardından maç yeniden başladı. Bu ilginç protesto eylemini tribünlerden izleyen seyirciler de alkışlarla takımlarına destek verdi.
Paylaş