havadurum

Küçük Sanayi esnafı isyanda

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, İlçe Başkanı Nejat Önder ve beraberindeki heyetle Küçük Sanayi Sitesi`ndeki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. İşsizlikten ve piyasada nakit dönmediğinden şikayet eden esnaf; “Her geçen gün işlerimiz daha da kötüye gidiyor. Borcu borçla kapatmaya çalışıyoruz” diye dert yandı.

657
CHP Milletvekili Serdar Soydan örgütle birlikte Küçük Sanayi Sitesi`ndeki esnafı işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında işsizlikten ve piyasada nakit dönmediğinden şikayet eden esnaf: “ Her geçen gün işlerimiz daha da kötüye gidiyor. Borcu borçla kapatmaya çalışıyoruz cebinde parası olmayan esnaf lokantaya olan borcunu dahi ödeyemiyor” diye dert yandı.
 
 
 
Türkiye`de tertemiz yuvalar yıkılıyor
Sanayi Sitesi`nde oto lastikçiliği yapan Çanakkale`nin en eski lastikçisi Mustafa Günel ise: “Ben 65 yaşındayım, iki çocuğumu üniversitede okuttum. İyi ki okutmuşum, bugün olsa bırak çocuklarımı üniversitede okutmayı, bu iş hacmiyle lisede dahi okutamazdım, zorlanırdım. Böyle hükümet, böyle lider görmedim. Halkı sıktılar. Çiftçi sıfır traktörünü satıyor. Kamyon garajında otobüsler bağlı duruyor. Ülkede satılmadık yer kalmadı. Güzelim ülkeyi ne hale getirdiler. TC yazısını bile kaldırmaya çalışıyorlar, Türkiye`de ekonomik sıkıntılar yüzünden tertemiz yuvalar yıkılıyor ” dedi. Soydan: “Çok çalışacağız ve bu hükümeti göndereceğiz” diyerek esnafa söz verdi.
 
 
Paylaş