havadurum

Kâmil Koç, Köstence seferlerine başladı

Türkiye karayolu yolcu taşımacılığının köklü firmalarından Kâmil Koç, güzergahına Romanya Köstence'yi de ekledi. Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Avrupa'da büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Hedeflerimiz doğrultusunda; yeni yatırım ve iş birlikleri ile istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz. Amacımız; markamızın hizmet kalitesini yurt içinde ve yurt dışında daha fazla insan için ulaşılabilir kılmak" dedi.

459

 Kâmil Koç, seyahat ağını yeni güzergahlarla büyütmeye devam ediyor. Avrupa’daki genişleme hedefi doğrultusunda iş ortağı FlixBus ile birlikte Nisan ayında Rusçuk seferlerine başlayan Kâmil Koç’un kıtadaki 4’üncü durağı ise, Romanya’nın turizm kenti Köstence oldu. Köstence otogarında acente açan Kâmil Koç, 3 Haziran’da Köstence kalkışlı ilk seferini gerçekleştirdi.  Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Avrupa’da büyümeye devam ettiklerini belirterek, “Hedeflerimiz doğrultusunda da yurt içinde ve yurt dışında seyahat ağımızı yeni ülke ve şehirlerle genişletmeyi sürdürüyoruz. Avrupa’daki genişleme hedeflerimiz doğrultusunda bu kez de Köstence ile karşılıklı otobüs seferlerimizi başlattık. Romanya’nın Karadeniz kıyısındaki en önemli turizm kenti olan Köstence ile başlattığımız bu seferlerin, iki ülke arasındaki turizm hareketliliğine çok önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

 
İstanbul-Köstence otogarlarında karşılıklı seferler düzenlenecek
Köstence otogarında acente açan Kâmil Koç, ilk seferini de 4 Haziran’da İstanbul otogarından yaptı. Kâmil Koç’un hem acente hem de online uygulaması üzerinde bilet satışına başladığı Kö Köstence, Romanya’nın Karadeniz kıyısındaki en önemli turizm ve liman kenti konumunda bulunuyor. Ülkenin ikinci büyük kenti olmasının yanında, aynı zamanda Avrupa`nın popüler tatil rotalarından biri olan Köstence seferlerine ilgi büyük oldu. İstanbul-Köstence otogarlarında karşılıklı düzenlenecek otobüs seferleri, haftanın 7 günü yapılacak. Kâmil Koç diğer yurt dışı seferlerinde olduğu gibi Köstence seferlerin de de yurt dışı tasarımı olan iş ortağı FlixBus’ın büyük logolu yeşil hâkim renkli otobüs tasarımını kullandı. İş ortağı FlixBus ile birlikte Türkiye`nin 71 il ve 306 ilçesinde hizmet veren Kâmil Koç, Avrupa’ya yönelik seferlerini önümüzdeki günlerde yeni güzergahlarla daha da genişletmeyi hedefliyor. (Dilan Kaynak)
 
Paylaş