havadurum

İlgi ile izlendi...

Kordon Boyu`ndaki Wushu gösterisi ve şampiyona şölen havasında geçti
Çanakkale Wushu İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan Yaz Şenlikleri Açık Hava Wushu turnuvası gerçekleştirildi.

479
Ankara’dan gelen, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat İkincisi olan Wushu sporcuları Kordon Boyu`ndaki Çağlar Kaynak basketbol sahasında müthiş bir gösteri sundular. Gösteri adeta şova dönüştü. Spor severler tarafından ilgi ile seyredildi.
Şampiyona ise Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul, Ankara ve Bursa illerinden gelen kulüplerden oluşan toplam 37 sporcunun katılımıyla yapıldı. Şölen havasında geçen organizasyonun açık havada yapmış olması anlamlıydı. Şampiyonayı Türkiye Wushu Federasyon Başkanı Abdurrahman Akyüz de izledi. Organizasyonla ilgili görüşlerini açıklayan Wushu İl Temsilcisi Selma Altunışık şöyle konuştu. " Bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin gelişme kaydetmesi açısından önemli bir fırsattır. Performansları gelişmekte, bilgi ve görgüleri artmaktadır. Bu şampiyonaları daha sık gerçekleştirmemiz doğru bir yaklaşım olacaktır. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek çalışmalarımızı en üst düzeyde sürdürmekteyiz. Wushu sporunda Çanakkale Anafartalar Spor Kulübümüzün Türkiye Şampiyonlukları ve Balkan Üçüncülükleri bulunuyor."
Paylaş