havadurum

Hindistan Büyükelçisi Çanakkale'deydi!

337
Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul ve Hindistan`ın İstanbul Başkonsolosu Sudhi Choudhary; bir dizi ziyarette bulunmak için Çanakkale`ye geldi. Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Paul ve Hindistan`ın İstanbul Başkonsolosu Choudhary`ı makamlarında ağırladı. 
 
Valilik Ziyaretçi Şeref Defterini imzaladı
Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul ve Hindistan`ın İstanbul Başkonsolosu Sudhi Choudhary, Vali İlhami Aktaş`a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Aktaş tarafından karşılanan Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul, Valilik Ziyaretçi Şeref Defterini imzaladı. Vali Aktaş, Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Virander Paul, Çanakkale`de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, ziyaretin anısına Hindistan`ın Ankara Büyükelçisi Paul`a Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti. 
 
Gökhan, kent tarihi ve kültürel yaşamı hakkında bilgi verdi
Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ve İstanbul Başkonsolosu Ms. Sudhi Choudhary Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`a ziyarette bulundu. Hindistan Büyükelçisi Paul ve İstanbul Başkonsolosu Choudhary`i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, konuklarına Çanakkale`nin tarihi ve kültürel yaşamı hakkında bilgi verdi. Çanakkale`de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükelçi Paul ve Choudhary, Hindistan ve Türkiye arasında dostane ilişkilerden ve ortak tarihlerinden söz ederek, misafirperverliği nedeni ile Başkan Gökhan`a teşekkürlerini ilettiler. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş